Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2657 kpl) -> peilipallot & peilisylinterit -> kirkkaat

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

BEAMZ Peilipallo 20cm eli discopallo hienossa paketissa.


Toimitus VAIN
7,90€
BEAMZ Peilipallo 20cm eli discopallo hie, discoland.fi
BEAMZ tno: 213795

Peilipallo 20cm eli discopallo hienossa paketissa. Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja mmattikäyttöön! Ripustuskoukku, ei moottoria. Halkaisija 20cm sekä paino noin 1kg.



Tuotetta tulossa lisää 24.04.2017
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

11.00

norm. 16.70€

Lisätiedot


Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja ammattikäyttöön!

High Quality Mirror ball 20cm in colour box

These mirror balls are extremely stable and the mirror facets hold permanently.
The balls are additionally fitted with a rugged mounting eye.
When comparing mirror balls, please check which material is being used.


The classic effect

- Mirror-ball with a stable plastic core
- Exact alignment
- Genuine glass mirror facets 10 x 10 mm
- Mounting eye included
- Delivery without motor


Technical specifications

Diameter: 20 cm
Weight: approx. 1 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

BEAMZ Peilipallo 20cm eli discopallo hienossa paketissa. Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja mmattikäyttöön! Ripustuskoukku, ei moottoria. Halkaisija 20cm sekä paino noin 1kg.
BEAMZ Peilipallo 20cm eli discopallo hienossa paketissa. Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja mmattikäyttöön! Ripustuskoukku, ei moottoria. Halkaisija 20cm sekä paino noin 1kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.