ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SKYTEC Loppu.


Toimitus VAIN
7,90€
SKYTEC Loppu.V-MIC Dynaaminen mikrofoni , discoland.fi
SKYTEC tno: 213822

Loppu.V-MIC Dynaaminen mikrofoni kytkimellä ja kaapelilla. Laadukas dynaaminen mikrofoni tukevalla metallirungolla, laaja taajuusalue, joka tuottaa täyden sekä pyöreän soundin matalille taajuuksille. Tämä on ideaalinen tuote karaokeen tai yleisesti laulajille. Mitat 168 x 51mm sekä paino 0,375kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.4 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

24.00

norm. 28.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Skytec-logo

Dynaaminen mikrofoni kylkimellä sekä kaapelilla

Laadukas dynaaminen mikrofoni tukevalla metallirungolla. laaja taajuusalue, joka tuottaa täyden sekä pyöreän soundin matalille taajuuksille. Tämä on ideaalinen tuote karaokeen tai yleisesti laulajille.
Microphone Profess Metal XLR Silver

Dynamic unidirectional metal microphone featuring a large frequency range that produces a full, round sound in the low frequencies.
Ideal for vocals or karaoke applications.

- On/Off switch, solid metal body and built-in anti-pop filter
- Unbalanced XLR -> 6.3mm jack lead
- Large frequency range
- Dynamic and unidirectional

Specifications

Connector XLR
Impedance 600 Ohm
Lead length 4m
Frequency response 40Hz - 17kHz
Weight 317g
Dimensions 168 x 51mmø
Sensitivity - 55dB


Näytä enemmän ->

Kuvat

SKYTEC Loppu.V-MIC Dynaaminen mikrofoni kytkimellä ja kaapelilla. Laadukas dynaaminen mikrofoni tukevalla metallirungolla, laaja taajuusalue, joka tuottaa täyden sekä pyöreän soundin matalille taajuuksille. Tämä on ideaalinen tuote karaokeen tai yleisesti laulajille. Mitat 168 x 51mm sekä paino 0,375kg.
SKYTEC Loppu.V-MIC Dynaaminen mikrofoni kytkimellä ja kaapelilla. Laadukas dynaaminen mikrofoni tukevalla metallirungolla, laaja taajuusalue, joka tuottaa täyden sekä pyöreän soundin matalille taajuuksille. Tämä on ideaalinen tuote karaokeen tai yleisesti laulajille. Mitat 168 x 51mm sekä paino 0,375kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.