ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SKYTEC RC15A Aktiivikaiutin 400W 15" bassolla.


Toimitus VAIN
14,90€
SKYTEC RC15A Aktiivikaiutin 400W  15
SKYTEC tno: 213891

RC15A Aktiivikaiutin 400W 15" bassolla. sisäänrakennetulla mikserillä 15". Laadukas kaiutin, ABS muovista rakennettu, sisäänrakennettu mikseri, mikrofonin sisääntulo, AUX sisään sekä linjaulostulo! Soveltuu loistavasti paljon liikkuville ja siirrettävää äänentoistoa tarvitseville! Voit liittää tähän mikseriin helposti CD-soittimen, MP3-soittimen sekä vaikka langattoman mikrofonin tai kitaran! Tehoa on riittävästi pieniin keikkoihin ja jos se ei riitä voit ostaa lisäksi aktiivi subbarin, jolla potku on jo kohdallaan! Mitat 685 x 460 x 400mm sekä paino 20kg. Dispersio 60/40 astetta.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

249.00

norm. 332.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Skytec-logo

RC15A Aktiivikaiutin ulostuloteho 400W Peak 800W

Laadukas kaiutin, ABS muovista rakennettu, sisäänrakennettu mikseri, mikrofonin sisääntulo, AUX sisään sekä linjaulostulo!
Soveltuu loistavasti paljon liikkuville ja siirrettävää äänentoistoa tarvitseville! voit liittää tähän mikseriin helposti CD-soittimen, MP3-soittimen sekä vaikka langattoman mikrofonin tai kitaran!
br /> Tarpeelliset lisukkeet löydät kortin alaosasta!

Skytec Active Speakers RC Series

SkyTec RC15A Active 15" Speaker

Amplified PA speakerbox in a strong ABS case for stand-alone operation.
Fitted with a high quality amplifier-mixer.
Ideal for mobile use.

- 2-way bass reflex speaker system
- Amplifier Module with line and mic inputs
- Tone Control
- Equipped for placement on a tripod tophat
- Compression driver with titanium diaphragm


Technical specifications

Power Supply 230Vac, 50Hz
Output power 400W
Peak power 800W

Woofer 15"
Horn High compression Titanium Driver

Sensitivity 99dB
Frequency response 40Hz - 20kHz
Dispersion 90° x 40°

Dimensions 685 x 460 x 400mm
Weight 20kgNäytä enemmän ->

Kuvat

SKYTEC RC15A Aktiivikaiutin 400W  15
SKYTEC RC15A Aktiivikaiutin 400W  15
SKYTEC RC15A Aktiivikaiutin 400W  15
SKYTEC RC15A Aktiivikaiutin 400W  15

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.