ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

POISTO SKYTEC Mikrofonisetti sis mikrofoni ja kaapeli kuljetus laatikolla Todella tyylikäs ja laadukas mikorofomisetti .


Toimitus VAIN
7,90€
POISTO SKYTEC Mikrofonisetti sis mikrofo, discoland.fi
POISTO tno: 213928

SKYTEC Mikrofonisetti sis mikrofoni ja kaapeli kuljetus laatikolla Todella tyylikäs ja laadukas mikorofomisetti varustettuna n. 4m kaapleilla XLR/ Plugi. Hieno mikrofoni laadukkaalla kuljetuslaatikolla.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.7 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

29.00

norm. 48.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Skytec Microphones

Microphone + Flightcase

A good general purpose dynamic microphone suitable for a wide range of vocal applications

- Supplied include case and lead
- Solid body helps reduce overall handling noise
- Built-in pop shield reduces wind noise
- Effective cardioid pick-up capsule

Technical specifications

Frequency response 60Hz - 15kHz
Impedance 600 Ohm

Sensitivity -76dB
Microphone:Connector XLR

Lead length 5m
Connector 6.3mm mono jack

Weight 289g
Dimensions 170 x 50

Weight per set 920g


Näytä enemmän ->

Kuvat

POISTO SKYTEC Mikrofonisetti sis mikrofoni ja kaapeli kuljetus laatikolla Todella tyylikäs ja laadukas mikorofomisetti varustettuna n. 4m kaapleilla XLR/ Plugi. Hieno mikrofoni laadukkaalla kuljetuslaatikolla.
POISTO SKYTEC Mikrofonisetti sis mikrofoni ja kaapeli kuljetus laatikolla Todella tyylikäs ja laadukas mikorofomisetti varustettuna n. 4m kaapleilla XLR/ Plugi. Hieno mikrofoni laadukkaalla kuljetuslaatikolla.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.