ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

NEC NEC IP55 Cabinet for P461 only landscape orientation only, NEC näytölle sopiva ulkokäyttöön tehty suojakotelo I.


Toimitus VAIN
24,90€
NEC NEC IP55 Cabinet for P461 only lands, discoland.fi
NEC tno: 501615

NEC IP55 Cabinet for P461 only landscape orientation only, NEC näytölle sopiva ulkokäyttöön tehty suojakotelo IP 55, eli voidaan jättää ulos sateeseen !


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 151.5 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

4700.00

norm. 5500.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Näytä enemmän ->

Kuvat

NEC NEC IP55 Cabinet for P461 only landscape orientation only, NEC näytölle sopiva ulkokäyttöön tehty suojakotelo IP 55, eli voidaan jättää ulos sateeseen !
NEC NEC IP55 Cabinet for P461 only landscape orientation only, NEC näytölle sopiva ulkokäyttöön tehty suojakotelo IP 55, eli voidaan jättää ulos sateeseen !

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.