ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER BDP-LX55 Blu-ray -soitin, jossa verkkoliitäntä ominaisuuksia ja USB-liitäntä edessä.


Toimitus VAIN
7,90€
PIONEER BDP-LX55 Blu-ray -soitin, jossa , discoland.fi
PIONEER tno: 500869

BDP-LX55 Blu-ray -soitin, jossa verkkoliitäntä ominaisuuksia ja USB-liitäntä edessä


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.2 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

379.00

norm. 432.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Pioneer-logo

Parasta, mitä Blu-ray voi tarjota

Parasta, mitä Blu-ray voi tarjota.
BDP-LX55-mallissa on huippuluokan audio-osat, ja siksi se tuottaa verrattoman äänielämyksen, joka täydentää Blu-ray-kuvan laatua. Lisäksi sen suojattu runko tuo stabiliteettia ja kestävyyttä.
Yhdistä BDP-LX55 yhteensopivaan vastaanottimeen ja nauti upeasta 3D-elämyksestä, joka luodaan elokuvateattereille tyypillisen 24 fps -toiston avulla 1080p:n HD-resoluutiossa.

Voit myös katsella DVD-levyjesi sisältöä – BDP-LX54 parantaa DVD-videoidesi sisällön lähes HD-laatuiseksi. Voit toistaa suosittuja puristettuja mediaformaatteja, kuten MP3- ja DivX HD -tiedostoja. CD- ja USB-lähteistä LAN-yhteyden kautta.

BD-Live, YouTube, DLNA LAN-yhteyden kautta (saatavana myös sovitin langatonta LAN-yhteyttä varten) BDP-LX54 tarjoaa pääsyn verkko-ominaisuuksiin (1), kuten BD-Live (tällöin on lisättävä USB-muisti), jonka avulla elokuvien bonusmateriaali on ladattavissa Internetistä, sekä mahdollisuuden YouTube-videoiden katseluun.

Lisäksi voit toistaa ääni- ja kuvasisältöä sekä valokuvia yhteensopivalta, verkkoon liitetyltä tietokoneelta tai mediapalvelimesta (kuten UpNP tai DLNA)2.

Ohjaa BDP-LX55:aa iPodillasi/iPhonellasi: sinun on ainoastaan ladattava ilmainen iControlAV-sovellus perustoimintoja varten (tarvitaan langaton LAN-yhteys).

Hyvä äänenlaatu on olennainen osa katseluelämystä. BDP-LX54 tuottaa kehittyneimmän monikanavaäänen ja tukee kaikkia uusimpia HD-ääniformaatteja.

Ainutlaatuinen PQLS-järjestelmämme takaa puristamattoman 2-kanavaisen tai monikanavaisen LPCM-siirron ilman synkronointivirheitä. Lisäksi nyt myös bitstream-ääni HDMI:N kautta yhteensopiviin Pioneer AV -vastaanottimiin..
1 Verkko-ominaisuudet vaativat laitelmistopäivityksen (ei vielä saatavissa)

2 DRM-suojatun, DTCP-IP link -suojausta vaativan kaupallisen sisällön toistoa ei tueta

At the eve of IFA 2011 we complete the release of our new line-up of 3D Blu-ray Disc players with 2 advanced models that combine 3D playback with advanced networking features and various enhancements for exceptional visual and sonic performance.

We are equipping our new Blu-ray Disc players with full 3D playback for an amazing, life-like action experience on a 3D-capable display. An HDMI output offers high definition connectivity for optimal integration in the most demanding HD audio and 3D video set-up.

The BDP-LX55 features dual HDMI outputs for additional flexibility: the HDMI main out can be dedicated to video output to connect to a TV monitor or projector, while the HDMI sub out is optimised for audio output to connect to an audio component such as an AV receiver, in order to realise a superb video and audio experience.Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER BDP-LX55 Blu-ray -soitin, jossa verkkoliitäntä ominaisuuksia ja USB-liitäntä edessä
PIONEER BDP-LX55 Blu-ray -soitin, jossa verkkoliitäntä ominaisuuksia ja USB-liitäntä edessä

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.