ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SKYTEC PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5" Monitori 2-Tie kaiutin, vedenpitävä, 150W, pari! Tä.


Toimitus VAIN
7,90€
SKYTEC PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäk, discoland.fi
SKYTEC tno: 500878

PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5" Monitori 2-Tie kaiutin, vedenpitävä, 150W, pari! Tämä kaiutinsetti pitää sisällään yhteensä 2 kpl 6,5" tuuman 16,25 cm kaiuttimia. Kaiuttimia voi suunnata eli kääntää sivuttain, jotta ääni voidaan kääntää sinne minne halutaan! Kaiuttimet voidaan asentaa roikkumaan tai ruuvata sinne minne haluat! Näitä kaiuttimia voi käyttää ulkona sekä kosteassa tilassa kuten saunassa, terassilla tms.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 6.2 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

104.00

norm. 136.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


PD ISP6W MUSTA Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5" Monitori 2-Tie kaiutin, vedenpitävä, 150W, pari! b>

Tämä kaiutinsetti pitää sisällään yhteensä 2 kpl 6,5" tuuman 16,25 cm kaiuttimia. Kaiuttimia voi suunnata eli kääntää sivuttain, jotta ääni voidaan kääntää sinne minne halutaan! Kaiuttimet voidaan asentaa roikkumaan tai ruuvata sinne minne haluat!

4

ISP6W Speaker 6.5" 150W - White (Set)

High quality 2-way speakers for indoor or outdoor use. Weatherproof speaker and UV resistant polypropylene cabinet makes these enclosures ideal for outdoor events, swimming pools, garden areas and marine or boat use.Weatherproof IP44
2 way speaker system
UV protected housing
Mounting bracket
Indoor/outdoor use
Supplied per pair
6.5" Woofer and 1" PEI Dome Tweeter

SPL @ 1W/1m 91dB
Impedance 8 Ohm
Woofer 6.5" Polypropylene
Power rms 45W
Frequency response 40Hz - 20kHz
Weight 2.8kg
Operating System 2-Way
Dimensions 196 x 287 x 195mm
Power max. 150W
Tweeter 1" PEI domeNäytä enemmän ->

Kuvat

SKYTEC PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5
SKYTEC PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5
SKYTEC PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5
SKYTEC PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5
SKYTEC PDISP6W kaiutin Ulko sekä sisäkäyttöön soveltuva 6,5

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.