ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

IMAGELINE FL STUDIO 11 Producer Edition, Erinomainen softa elektronisen musiikin tuottamiseen! Äänitysmahdollisuus.


Toimitus VAIN
7,90€
IMAGELINE FL STUDIO 11 Producer Edition,, discoland.fi
IMAGELINE tno: 250468

FL STUDIO 11 Producer Edition, Erinomainen softa elektronisen musiikin tuottamiseen! Äänitysmahdollisuus. FL Studio on tunnettu edullisena Windows-pohjaisena alustana muun muassa hip hopin ja monenlaisen elektronisen musiikin tuottamiseen. Muun muassa ruotsalainen muusikko-dj Basshunter kuuluu ohjelman ahkeriin käyttäjiin. FL Studiosta on saatavilla useita eri hintaisia julkaisuja, joista monipuolisin sisältää tarpeeksi työkaluja lähes minkälaisen tahansa musiikin tuottamiseen. FL Studio toimii myös VST-plugarina, jolloin ohjelma muuttuu lähes minkä tahansa DAW-työaseman virtuaalisyntetisaattoriksi. Ohjelmaan on tarjolla myös sample-levyjä ja päivityspaketteja.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

187.00

norm. 201.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Fl Studio 11 Producer Edition

FL Studio (aiemmin Fruity Loops) on Image-Line Softwaren kehittämä pattern-pohjainen musiikkisekvensseri, jossa kappaleet luodaan osista (pattern) käyttäen Step Sequencer- ja Piano Roll -työkaluja.
FL Studio on tunnettu edullisena Windows-pohjaisena alustana muun muassa hip hopin ja monenlaisen elektronisen musiikin tuottamiseen. Muun muassa ruotsalainen muusikko-dj Basshunter kuuluu ohjelman ahkeriin käyttäjiin. FL Studiosta on saatavilla useita eri hintaisia julkaisuja, joista monipuolisin sisältää tarpeeksi työkaluja lähes minkälaisen tahansa musiikin tuottamiseen. FL Studio toimii myös VST-plugarina, jolloin ohjelma muuttuu lähes minkä tahansa DAW-työaseman virtuaalisyntetisaattoriksi. Ohjelmaan on tarjolla myös sample-levyjä ja päivityspaketteja.


FL Studio on studio tietokoneesi sisällä. Käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi, joten se antaa tilaa käyttäjän luovuudelle. FL Studiolla voi tehdä niin Wavea, MP3:a kuin midiäkin. Sen mukana tulee kaikki mitä tarvitset oman musiikin tekemiseen instrumenteista lähtien. Siinä on sekä VST- että DXi-tuki, joten sitä voi laajentaa muiden valmistajien instrumenteilla ja efekteillä. 32-bittisen sisäisen prosessoinnin ansiosta äänenlaatu on huippuluokkaa. FL Studio Producer-versiolla voit myös äänittää niin kitaraa, laulua tai mitä ikinä haluatkaan ja editoita tätä kätevästi wave-editorilla. Tästä versiosta löydät myös 64-kanavaisen mikserin. Jokaiselle kanavalle on 8 inserttipistettä efekteille.
FL Studio is one of the most popular and exciting music production systems in the world. Everything you need in 1 package to compose, arrange, record, edit, mix and master professional quality music.

The FL Studio 11 Producer Edition provides the highest level of program functionality for FL Studio. It rounds out FL Studios capabilities with comprehensive audio recording and manipulation functions.

The Producer edition allows you to record external & internal audio and record up to the maximum number of simultaneous audio tracks your computer and audio interface (soundcard) can support. You can also access to the playlist pattern, audio and automation clips for arranging, chopping, stretching, time-shifting any audio, notes and automation. With the addition of audio-focused plug-ins, such as Edison, Slicex and Vocodex, the FL Studio 10 Producer Edition helps you chop, loop and perform audio in creative ways.

The FL Studio 11 Producer Edition comes with Synthmaker, a modular synthesizer that allows you to create your own synths & FX.

The FL Studio 11 Producer Edition Features

Lifetime free updates
Free access to over 2 GB of downloadable samples & loops and tons of video tutorials
An open architecture and modular design means you won't be stuck in a closed and proprietary production environment
Hosts 64/32bit plug-ins
Unlimited memory for 64bit plug-ins, perfect for multi-Gb sample libraries
SynthMaker included
Automation of most interface controls
Powerful slicing tool for creatively dissecting and rearranging any kind of audio loop
Audio recording


Näytä enemmän ->

Kuvat

IMAGELINE FL STUDIO 11 Producer Edition, Erinomainen softa elektronisen musiikin tuottamiseen! Äänitysmahdollisuus. FL Studio on tunnettu edullisena Windows-pohjaisena alustana muun muassa hip hopin ja monenlaisen elektronisen musiikin tuottamiseen. Muun muassa ruotsalainen muusikko-dj Basshunter kuuluu ohjelman ahkeriin käyttäjiin. FL Studiosta on saatavilla useita eri hintaisia julkaisuja, joista monipuolisin sisältää tarpeeksi työkaluja lähes minkälaisen tahansa musiikin tuottamiseen. FL Studio toimii myös VST-plugarina, jolloin ohjelma muuttuu lähes minkä tahansa DAW-työaseman virtuaalisyntetisaattoriksi. Ohjelmaan on tarjolla myös sample-levyjä ja päivityspaketteja.
IMAGELINE FL STUDIO 11 Producer Edition, Erinomainen softa elektronisen musiikin tuottamiseen! Äänitysmahdollisuus. FL Studio on tunnettu edullisena Windows-pohjaisena alustana muun muassa hip hopin ja monenlaisen elektronisen musiikin tuottamiseen. Muun muassa ruotsalainen muusikko-dj Basshunter kuuluu ohjelman ahkeriin käyttäjiin. FL Studiosta on saatavilla useita eri hintaisia julkaisuja, joista monipuolisin sisältää tarpeeksi työkaluja lähes minkälaisen tahansa musiikin tuottamiseen. FL Studio toimii myös VST-plugarina, jolloin ohjelma muuttuu lähes minkä tahansa DAW-työaseman virtuaalisyntetisaattoriksi. Ohjelmaan on tarjolla myös sample-levyjä ja päivityspaketteja.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.