Starball.png
led (1707 kpl) -> led-strobot -> led mini strobot

BEAMZ LED strobe sinisillä 48x 8mm LED:eillä.


Toimitus VAIN
7,90€
BEAMZ LED strobe sinisillä 48x 8mm LED:, discoland.fi
BEAMZ tno: 500898

LED strobe sinisillä 48x 8mm LED:eillä. Pieni mutta tehokas LED strobe valoefekti kotiin, tai pikku bileisiin. mitat 200 x 180 x 140mm sekä 0.59kg.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

34.00

norm. 45.00€

Lisätiedot


Tehokas sinisillä LEDeillä oleva strobo!!


Tämä laite on helppo ottaa mukaan keikalle tai kiinnittää kiinteään asennukseen.
Pieni virrankulutus ja suuri teho lisäävät käyttömahdollisuuksien määrää.
- Virrankulutus 10W
- Kestävä muovinen rakenne
- Paino vain 0,5 kg
- Herkkyyden säätö

Powerful strobe with LED technology

-Strobe White LED

A lightweight strobe light with 48 LEDs in a high-tech housing. Very low power consumption and minimum heat generation. With sensitivity knob for sound control. Perfect for decorations or party rooms.

48x 8mm white LEDs
Low power consumption
Minimum heat generation
Incl. hanging bracket

Technical specifications

Lamp 48 LEDs blue
Power Supply 220-240Vac / 50Hz
Dimensions 200 x 180 x 140mm
Consumption 10W
Flash rate per second 10 flashes/sec.
Sound active mode.
Weight 0.59kgNäytä enemmän ->

Kuvat

BEAMZ LED strobe sinisillä 48x 8mm LED:eillä. Pieni mutta tehokas LED strobe valoefekti kotiin, tai pikku bileisiin. mitat 200 x 180 x 140mm sekä 0.59kg.
BEAMZ LED strobe sinisillä 48x 8mm LED:eillä. Pieni mutta tehokas LED strobe valoefekti kotiin, tai pikku bileisiin. mitat 200 x 180 x 140mm sekä 0.59kg.
BEAMZ LED strobe sinisillä 48x 8mm LED:eillä. Pieni mutta tehokas LED strobe valoefekti kotiin, tai pikku bileisiin. mitat 200 x 180 x 140mm sekä 0.59kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.