ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> karaoke
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELPLAYER Melplayer 3 Karaoke tietokone, Classics Karaoke! Valitse levysi, hinta alkaen! 20kpl melplay levyjä vapaasti .


Toimitus VAIN
9,90€
MELPLAYER Melplayer 3 Karaoke tietokone,, discoland.fi
MELPLAYER tno: 500919

Melplayer 3 Karaoke tietokone, Classics Karaoke! Valitse levysi, hinta alkaen! 20kpl melplay levyjä vapaasti valittuna.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 96.7 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

2999.00

norm. 3327.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Melplayer 3 Classic on edullinen 25 levyn paketti ammattilaiselle joka haluaa kätevän tietokonepohjaisen karaokesoittimen mutta ei halua pistää vielä kaikki rahojansa likoon. Tule ja tutustu myymälässämme vapaasti tai pyydä esittely.

Uuden ajan tietokonepohjainen multimediasoitin jossa koko musiikki- ja karaokekirjasto nyt kätevästi nyt samalla koneella.

Paketti sisältää:
- 20 vapaavalintaista Melplay Pro levyä (yhteensä jopa 800 laulua).
- 10 kappaleen taustamusiikkikirjasto

Soittolistan luominen on helppoa ja saat vielä seuraavan laulajan nimenkin näkymään ruudulle ennen kappaleen alkua. Kappaleet löydät helppokäyttöisellä hakutoiminnolla vain sekunneissa ja parilla hiiren klikkauksella kappale lähtee pyörimään....

Ominaisuuksia:

- kaikki kappaleet kätevästi kovalevyllä
- helppokäyttöinen suomenkielinen käyttöliittymä
- transponointi
- soittolista
- auto DJ -ominaisuus
- laulajan nimen näyttö tv-ruudulla
- taustamusiikki
- ym. ym.
- uutta musiikkia ilmestyy ladattavaksi kuukausittain

Hinta pöytäkoneella, kannettava + 500 eurNäytä enemmän ->

Kuvat

MELPLAYER Melplayer 3 Karaoke tietokone, Classics Karaoke! Valitse levysi, hinta alkaen! 20kpl melplay levyjä vapaasti valittuna.
MELPLAYER Melplayer 3 Karaoke tietokone, Classics Karaoke! Valitse levysi, hinta alkaen! 20kpl melplay levyjä vapaasti valittuna.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.