EAR UT-01-003 Ultratech -korva... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EAR UT-01-003 Ultratech -korvatulpat, jotka on erityisesti kehitetty muusikoille.


Toimitus VAIN
7,90€
EAR UT-01-003 Ultratech -korvatulpat, jo, discoland.fi
EAR tno: 250474

UT-01-003 Ultratech -korvatulpat, jotka on erityisesti kehitetty muusikoille. Tavalliset korvatulpat suodattavat pois ylempiä taajuuksia mikä johtaa "sisäänsuljettuun" ja vääristyneeseen ääneen!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.2 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

20.00

norm. 24.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Ultratech -korvatulpat

EAR Ultratech. Korvatulpat, jotka on erityisesti kehitetty muusikoille. Tavalliset korvatulpat suodattavat pois ylempiä taajuuksia mikä johtaa "sisäänsuljettuun" ja vääristyneeseen ääneen. Ultratech-tulpilla on akustisesti viritetty muotoilu, joka antaa tasaisen vaimennuksen koko taajuusalueelle. Sen ansiosta äänenvääristys on minimaalinen. Tulpat yksinkertaisesti alentavat äänenvoimakkuuden, ilman että sointi muuttuu. Tulpat antavat erityisen tehokkaan suojan sekä kuulovammoille että ylimeneville suhina- ja piippaus-äänille ilman että ääni kuulostaa "tunkkaiselta".
r /> Hearing protection with super sound

Music sounds best when it reaches the ear only quieter but not duller. This is UltraTech!

A clever filter system makes for an almost equal absorption of all frequencies.

In addition the filter stresses the speech area. This helps to understand speech even whilst wearing the plug.

Three soft membranes make for an optimal fit in the ear. Even after wearing UltraTech for a long time it will still be comfortable.

With UltraTech you won't experience the "closure effect" - through the open filter system UltraTech is acoustically transparent in your ear. Even direction hearing is still possible.

UltraTech is serially delivered with sticks (grips that you use to insert the plug). These sticks are firmly connected to the soft lamellas and accommodate the filter, so that you can always insert or take out UltraTech quickly.

The small plug case fits into your pocket - for an optimal protection of your UltraTech when you carry them around.

UltraTech is one of the smaller hearing protection plugs with only 33mm length.


Näytä enemmän ->

Kuvat

EAR UT-01-003 Ultratech -korvatulpat, jotka on erityisesti kehitetty muusikoille. Tavalliset korvatulpat suodattavat pois ylempiä taajuuksia mikä johtaa
EAR UT-01-003 Ultratech -korvatulpat, jotka on erityisesti kehitetty muusikoille. Tavalliset korvatulpat suodattavat pois ylempiä taajuuksia mikä johtaa

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.