ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

NATIVEINSTRUMENTS Maschine Mikro-samplerityöasema, nativetarjous.


Toimitus VAIN
7,90€
NATIVEINSTRUMENTS Maschine Mikro-sampler, discoland.fi
NATIVEINSTRUMENTS tno: 590226

Maschine Mikro-samplerityöasema, nativetarjous


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

332.00

norm. 352.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Native Instruments Maschine Mikro-samplerityöasema

Native Instruments Maschine Mikro on kompakti, mutta ammattimainen samplerityöasema, jossa yhdistyy korkealaatuinen kontrollipinta joustavan ohjelmiston kanssa. Maschine Mikro pitää sisällään samat 16 taustavalaistua rumpupadia kuin isoveljensä Maschine, ja runsaasti nappeja ja ison taustavalaistun näytön ohjataksesi suurimman osan Maschinen ohjelmiston toimintoja. Luo rytmejä, bassolinjoja, sointuja ja melodioita intuitiivisella clip-pohjaisella sekvensserillä lennossa missä vain. Maschine Mikron mukana saat huikean 6 GB äänikirjaston looppeja, sampleja j
a syntikkaääniä, jotka kattavat kaiken grimesta houseen ja dubstepistä hip hopiin.

Native Instruments-logo
Yleiset ominaisuudet:

- 16 dynaamista padia taustavalolla ja aftertouch-toiminnolla
- 128 x 64 taustavalaistu näyttö
- Master-potikka lukuisille ohjelmistotoiminnoille
- Tukee VST ja AU-instrumentteja ja efektejä
- Täysi Native Instruments Komplete 8 integrointi
- Toimii USB-virralla
- Paikka Kensington-lukolle
- Paino: 1,2 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

NATIVEINSTRUMENTS Maschine Mikro-samplerityöasema, nativetarjous
NATIVEINSTRUMENTS Maschine Mikro-samplerityöasema, nativetarjous
NATIVEINSTRUMENTS Maschine Mikro-samplerityöasema, nativetarjous

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.