jamcube.png
karaoke (343 kpl) -> karaokelevyt -> suomalaiset koti-dvd

KARAOKEPOKKARI Joulun lauletuimmat karaoke DVD Levyllä mm.


Toimitus VAIN
2,90€
KARAOKEPOKKARI  Joulun lauletuimmat kara, discoland.fi
KARAOKEPOKKARI tno: 500955

Joulun lauletuimmat karaoke DVD Levyllä mm. 1. VARPUNEN JOULUAAMUNA2. PETTERI PUNAKUONO 3. SYLVIAN JOULULAULU 4. JOULUPUKKI 5. TONTTUJEN JOULUYÖ.6. VALKEA JOULU 7. JOULUYÖ, JUHLAYÖ 8. KULKUSET. 9. JOULUPUU ON RAKENNETTU 10. TONTTU 11. KUN JOULUPUKKI SUUKON SAI.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Meidän hintamme!

9.90

norm. 13.00€

Lisätiedot


Karaokepokkari - Joulun lauletuimmat
Lauletuimmat Joululaulut huippusovituksin ja erinomaisin musiikkitaustoin!

1. VARPUNEN JOULUAAMUNA
2. PETTERI PUNAKUONO
3. SYLVIAN JOULULAULU
4. JOULUPUKKI
5. TONTTUJEN JOULUYÖ
6. VALKEA JOULU
7. JOULUYÖ, JUHLAYÖ
8. KULKUSET
9. JOULUPUU ON RAKENNETTU
11. KUN JOULUPUKKI SUUKON SAI
Näytä enemmän ->

Kuvat

KARAOKEPOKKARI  Joulun lauletuimmat karaoke DVD Levyllä mm. 1. VARPUNEN JOULUAAMUNA2. PETTERI PUNAKUONO 3. SYLVIAN JOULULAULU 4. JOULUPUKKI 5. TONTTUJEN JOULUYÖ.6. VALKEA JOULU 7. JOULUYÖ, JUHLAYÖ 8. KULKUSET. 9. JOULUPUU ON RAKENNETTU
10. TONTTU 11. KUN JOULUPUKKI SUUKON SAI.
KARAOKEPOKKARI  Joulun lauletuimmat karaoke DVD Levyllä mm. 1. VARPUNEN JOULUAAMUNA2. PETTERI PUNAKUONO 3. SYLVIAN JOULULAULU 4. JOULUPUKKI 5. TONTTUJEN JOULUYÖ.6. VALKEA JOULU 7. JOULUYÖ, JUHLAYÖ 8. KULKUSET. 9. JOULUPUU ON RAKENNETTU
10. TONTTU 11. KUN JOULUPUKKI SUUKON SAI.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.