sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3018 kpl) -> mikrofonit -> et langattomiin järjestelmiin

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

SKYTEC STM4 UHF Langaton Mikrofoni 804.


Toimitus VAIN
7,90€
SKYTEC STM4 UHF Langaton Mikrofoni 804.8, discoland.fi
SKYTEC tno: 500960

STM4 UHF Langaton Mikrofoni 804.880 taajuudella!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

42.00

norm. 55.00€

Lisätiedot


STM4 UHF Langaton Mikrofoni taajuudella katso otsikko !

Tämä on varamikki Skytecin setteihin!

A reliable wireless UHF microphone offering good sound quality. Compatible with 179.165, 179.170 and 179.175 . Suitable for vocalists, presentations, karaoke etc.

•UHF Handheld
•Max. erp 10mW

Operating frequency 790-812MHz
THD <0.5%
Battery 2x AA
Microphone:Dimensions 240 x Ø 50mm
Microphone:Weight 180 gr.Näytä enemmän ->

Kuvat

SKYTEC STM4 UHF Langaton Mikrofoni 804.880 taajuudella!
SKYTEC STM4 UHF Langaton Mikrofoni 804.880 taajuudella!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.