ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL Kitarakombo MG15FX, 15W, 8” kaiutin, efektilaitteella!.


Toimitus VAIN
9,90€
MARSHALL Kitarakombo MG15FX, 15W, 8” k, discoland.fi
MARSHALL tno: 500983

Kitarakombo MG15FX, 15W, 8” kaiutin, efektilaitteella!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

150.00

norm. 180.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Marshall MG4-sarjan 15W pikkukombo omilla efekteillä.

15W vahvistin, 8" kaiutin
4 kanavaa (muistipaikat)
digitaaliefektit
3-alueinen EQ
FDD-toiminto
kuulokeliitäntä ja kaiutinsimuloitu linjaliitäntä
CD-liitäntä
Mitat: 382 x 379 x 205 mm
Paino: 7,7 kg


Kanavat
MG15FX kitaracombossa on 4 kanavaa, Clean, Crunch, OD1 ja OD2 ja niiden vaihtaminen on yksinkertaista. Lisäksi vahvistin tarjoaa 2 oletustilaa: Preset ja Manual. Preset tilassa vain master-volume toimii ja manual-tilassa myös muut säätimet toimii. Omat asetukset voi tallentaa muistipaikkaan

Efektit
MG15FX tarjoaa 2 yhtäaikaista efektiä, kaiku+ 4 digitaaliefektiä (Chorus, Phaser, Flanger tai Delay). Delay-aikaa voi säätää etupaneelissa olevalla Tap-kytkimellä.

MG Jalkakytkin lisävaruste. Jalkakytkimessa kanavanvaihto, Tap-tempo ja sisäänrakennettu viritysmittari LCD-näytöllä.


Näytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL Kitarakombo MG15FX, 15W, 8” kaiutin, efektilaitteella!
MARSHALL Kitarakombo MG15FX, 15W, 8” kaiutin, efektilaitteella!
MARSHALL Kitarakombo MG15FX, 15W, 8” kaiutin, efektilaitteella!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.