ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> tarvikkeet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ACCU-CABLE Kaukokaapeli 30m, Multicore cable with stage box, 16IN/4OUT XLR, 30m.


Toimitus VAIN
14,90€
ACCU-CABLE Kaukokaapeli 30m,  Multicore , discoland.fi
ACCU-CABLE tno: 501077

Kaukokaapeli 30m, Multicore cable with stage box, 16IN/4OUT XLR, 30m


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

275.00

norm. 301.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Accu-cable-logo

Main Features

This series comes in a ruggedly designed, epoxy finished metal box and features small weight and dimensions. High quality XLR nylon connectors. Cable mount connections protected by PVC jackets and wired with XLR metal connectors.
- Integrated handhold
- Cabel diameter: 1,5cm
- high flexible cable
- Strain relief
- 20 Channel (16 inputs, 4 returns), number coded, 30m XLR Multicore Stagebox
- XLR metal connectors
- Weight: 17 Kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

ACCU-CABLE Kaukokaapeli 30m,  Multicore cable with stage box, 16IN/4OUT XLR, 30m
ACCU-CABLE Kaukokaapeli 30m,  Multicore cable with stage box, 16IN/4OUT XLR, 30m

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.