ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> trussit
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ADJ Light Bridge one DJ Trussi 100kg kantavuus.


Toimitus VAIN
19,90€
ADJ Light Bridge one DJ Trussi 100kg kan, discoland.fi
ADJ tno: 501088

Light Bridge one DJ Trussi 100kg kantavuus. Korkealaatuinen keikka valoteline tiskijukille ja bädeille sekä muille artisteille. Leveys 3-metriä sekä maksimi korkeus kolme metriä. High Tech, Portable Triangle Steel Truss system! Hieno vinssijärjestelmä keikkailevalle tiskijukalle!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

345.00

norm. 449.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotLight Bridge one, DJ Trussi 100kg kantavuus, High Tech, Portable Triangle Steel Truss system! !Features
- High Tech, Portable Triangle Steel Truss system
- Extremely strong for heavier loads of lighting (No sagging)
- Quick Release pins for easy assembly (no need for clamps)
- Mounting holes to bolt lighting directly to truss
- Easy to assemble and take down
- Truss diameter: 16mm
- minimal height: 1,47m
- diameter folded: ca. 12cm
- Max weight (evenly distributed): 100 kg
- Max hight: 3,0 m
- System includes
2x Crank-2 stands
2x Dura Truss 1,5m sections
System weight: 38.3 kgs.


Näytä enemmän ->

Kuvat

ADJ Light Bridge one DJ Trussi 100kg kantavuus. Korkealaatuinen keikka valoteline tiskijukille ja bädeille sekä muille artisteille. Leveys 3-metriä sekä maksimi korkeus kolme metriä.  High Tech, Portable Triangle Steel Truss system! Hieno vinssijärjestelmä keikkailevalle tiskijukalle!
ADJ Light Bridge one DJ Trussi 100kg kantavuus. Korkealaatuinen keikka valoteline tiskijukille ja bädeille sekä muille artisteille. Leveys 3-metriä sekä maksimi korkeus kolme metriä.  High Tech, Portable Triangle Steel Truss system! Hieno vinssijärjestelmä keikkailevalle tiskijukalle!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.