Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2678 kpl) -> varaosat -> varaosat

FUTURELIGHT CPU GS076 V1.


Toimitus VAIN
9,90€
FUTURELIGHT CPU GS076 V1.3 U5 for PHS-26, discoland.fi
FUTURELIGHT tno: 590242

CPU GS076 V1.3 U5 for PHS-260.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

31.00

(ALV 0% 25.00)

Lisätiedot


FUTURELIGHT CPU GS076 V1.3 U5 for PHS-260Näytä enemmän ->

Kuvat

FUTURELIGHT CPU GS076 V1.3 U5 for PHS-260.
FUTURELIGHT CPU GS076 V1.3 U5 for PHS-260.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.