banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3044 kpl) -> mikrofonit -> tarvikkeet

POISTO PDM3 UHF Handheld microphone, Varamikki PDWM 750 ja 752 sarjoihin! vain MIKKI!!.


Toimitus VAIN
9,90€
POISTO PDM3 UHF Handheld microphone, Var, discoland.fi
POISTO tno: 501155

PDM3 UHF Handheld microphone, Varamikki PDWM 750 ja 752 sarjoihin! vain MIKKI!!


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.7 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

79.00

norm. 59.00€

Lisätiedot


PDWM752 Wireless Microphone System UHF 2x 16 Channel Diversity

A reliable wireless 16-channel UHF microphone offering good sound quality. Compatible with 179.150 and 179.160 . Suitable for vocalists, presentations, karaoke etc.

•16 UHF channels
•Erp 10mW
•Battery indicator

Operating frequency
RF Output <10mW
THD <0.5%
Microphone:Dimensions 235 x Ø 51mm
Microphone:Weight 250 gr.Näytä enemmän ->

Kuvat

POISTO PDM3 UHF Handheld microphone, Varamikki PDWM 750 ja 752 sarjoihin! vain MIKKI!!
POISTO PDM3 UHF Handheld microphone, Varamikki PDWM 750 ja 752 sarjoihin! vain MIKKI!!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.