Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2670 kpl) -> varaosat -> varaosat

ELATION Image PRO 300, Gobon pyöritin! (ISP-RG).


Toimitus VAIN
9,90€
ELATION Image PRO 300, Gobon pyöritin! , discoland.fi
ELATION tno: 501199

Image PRO 300, Gobon pyöritin! (ISP-RG)


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.5 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

42.00

norm. 80.00€

Lisätiedot


Image PRO 300 II Gobo Pyöriväpää, myös Prisma sekä scanneri ja DIA pää saatavilla!

- 24v Rotating gobo holder for Metal & Glass Gobos. Holds 3 gobo sizes!
- Viewing Image: 35.5mm
- Outside Diameter: 51.8mm(rotating)
- Outside Diameter: 66mm (rotating)
- Outside Diameter: 66mm (static)Näytä enemmän ->

Kuvat

ELATION Image PRO 300, Gobon pyöritin! (ISP-RG)
ELATION Image PRO 300, Gobon pyöritin! (ISP-RG)

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.