ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> karaoke
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KARAOKE DVD Juha Vainio - Matkalla Pohjoiseen Karaoke DVD.


Toimitus VAIN
2,90€
KARAOKE DVD Juha Vainio - Matkalla Pohjo, discoland.fi
KARAOKE DVD tno: 590324

Juha Vainio - Matkalla Pohjoiseen Karaoke DVD


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.7 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

29.00

norm. 33.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Juha Vainio - Matkalla Pohjoiseen Karaoke DVD

Rakastettu taiteilija Juha Vainio ehti tehdä elämänsä aikana yli 2000 levytettyä sanoitusta ja yli 300 sävellystä. Monista lauluista on tullut meille tärkeitä, ja ne seuraavat mukanamme vuosikymmenestä toiseen. Tälle Juha Vainion ensimmäiselle Sellaista elämä on -karaoke levylle on valittu 18 toivelaulua. Mukana on iloa, surua, kaihoa, huumoria, nerokkaita oivalluksia, ja sydämellistä lämpöä — koko elämän kirjon kaikkine tunteineen. Sellaiseen pystyy vain suuri taiteilija. Lauletaan ja nautitaan yhdessä näistä klassikoista. Juha Vainion laulut ovat a
ina osa meitä suomalaisia.

Karaoke DVD sisältää 16 toivelaulua. Ne voi halutessaan laulaa myös opastelaulajan kanssa. Opastelaulajina ovat Eppu Salminen, Päiviö Pyysalo, Taneli Mäkelä, Paavo Koskivaara ja Ilkka Vainio.

01. Matkalla pohjoiseen
02. Valtavaara valssi
03. Veljet keskenään
04. Kaverit on komeasti palkittu
05. Viimeinen lättähattu
06. Heiskasen kanssa kun heiluttiin
07. Ookko käyny oopperassa
08. Viiskymppisen viisu
09. Pankinjohtajan vapaailta
10. Janatuinen svengaa jälleen
11. Vaitelias vallesmanni
12. Santalahteen uudestaan
13. Varsinaiset seiväsmatkat
14. Ramsö Rabbe
15. Laihian keikka
16. Mä en muista mittään


Näytä enemmän ->

Kuvat

KARAOKE DVD Juha Vainio - Matkalla Pohjoiseen Karaoke DVD
KARAOKE DVD Juha Vainio - Matkalla Pohjoiseen Karaoke DVD

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.