banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3041 kpl) -> mikrofonit -> headset mikrofonit

POWERDYNAMICS PHD1 Headset microphone mini XLR Phantom mikrofoni.


Toimitus VAIN
7,90€
POWERDYNAMICS PHD1 Headset microphone mi, discoland.fi
POWERDYNAMICS tno: 501234

PHD1 Headset microphone mini XLR Phantom mikrofoni. Päämikki liitettävissä taskulähettimeen, hyvä ääni puheisiin, teatteriin sekä esittelyihin!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

29.00

norm. 49.00€

Lisätiedot


Electret headset microphone for speech and vocals suitable for bodypacks 179.104 and 179.124 .

•Omni-directional electret microphone
•Fitted with mini XLR

Type Omni-directional Electret
Frequency response 20Hz-20kHz
Sensitivity -42dB +/-2dB
Signal to noise ratio >58dB
Connector Mini XLRNäytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS PHD1 Headset microphone mini XLR Phantom mikrofoni. Päämikki liitettävissä taskulähettimeen, hyvä ääni puheisiin, teatteriin sekä esittelyihin!
POWERDYNAMICS PHD1 Headset microphone mini XLR Phantom mikrofoni. Päämikki liitettävissä taskulähettimeen, hyvä ääni puheisiin, teatteriin sekä esittelyihin!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.