ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SCANIC Super Strobe 75, Strobo säädettävällä välähdysnopeudella, lamppu sisältyy hintaan! Strobe with adjustable.


Toimitus VAIN
9,90€
SCANIC Super Strobe 75, Strobo säädett, discoland.fi
SCANIC tno: 590349

Super Strobe 75, Strobo säädettävällä välähdysnopeudella, lamppu sisältyy hintaan! Strobe with adjustable flash speed, lamp included!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

29.00

norm. 43.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Scanic-logo

SCANIC Super Strobe 75

75W strobo kotikäyttöön sekä pieniin tilaisuuksiin.
Säädettävä välähdysnopeus. Paketissa mukana polttimo.

- Teho 75W
- Säädettävä välähdysnopeus 1 - 12 Hz

- Laitteen paino: 1.8 kg
- Lamppu sisältyy hintaan

SCANIC Super Strobe 75

With its 75 w capacity and variable flash speed up to 12 Hz the Scanic Super Strobe 75 is the solution for semi-professional applications. Of course it comes with mounting bracket and bulb.

- 75 w strobe light
- Stand alone operation (adjustable flash speed from 1 - 12 Hz)

- Dimensions: 350 mm x 240 mm x 240 mm
- Weight: 1.8 kg
- Incl. bulb


Näytä enemmän ->

Kuvat

SCANIC Super Strobe 75, Strobo säädettävällä välähdysnopeudella, lamppu sisältyy hintaan! Strobe with adjustable flash speed, lamp included!
SCANIC Super Strobe 75, Strobo säädettävällä välähdysnopeudella, lamppu sisältyy hintaan! Strobe with adjustable flash speed, lamp included!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.