ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> LED
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SCANIC LED PAR 64 RGB DMX SILVER, Spotti jossa hinta- / laatusuhde varmasti kohdallaan, hopea! Spot with great price and.


Toimitus VAIN
7,90€
SCANIC LED PAR 64 RGB DMX SILVER, Spotti, discoland.fi
SCANIC tno: 590352

LED PAR 64 RGB DMX SILVER, Spotti jossa hinta- / laatusuhde varmasti kohdallaan, hopea! Spot with great price and quality, silver! Tässäpä LED PAR 64 spotti viiskutosen hinnalla. Tehoa on kuin pienessä kylässä. Voit käyttää spottia DMX-ohjauksella tai vaihtoehtoisesti täysin itsenäisesti joko automaattiohjauksella tai musiikkiohjauksella. LED tekniikan johdosta laite ei kuumene vaan on turvallinen ratkaisu.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

59.00

norm. 90.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Scanic-logo

LED PAR 64 RGB SILVER

Tässäpä LED PAR 64 spotti viiskutosen hinnalla. Tehoa on kuin pienessä kylässä. Voit käyttää spottia DMX-ohjauksella tai vaihtoehtoisesti täysin itsenäisesti joko automaattiohjauksella tai musiikkiohjauksella. LED tekniikan johdosta laite ei kuumene vaan on turvallinen ratkaisu.
- LED lukumäärä: 151 kpl (48 x punainen, 55 x vihreä, 48 x sininen)
- DMX-ohjaus (5 kanavaa)
- Stand-alone toimintossa 4 eri modea
- Strobo efekti
- Musiikkiohjaus
- Erittäin pieni virrankulutus
- Laitteen koko: 270 mm x 220 mm x 300 mm
- Laitteen paino: 3.0 kg

LED PAR 64 RGB SILVER

The Scanic LED spotlight series defines 21st century lighting technology: With significant advantages regarding colour authenticity, durability, power consumption and heat generation, the built-in premium LEDs clearly outmatch conventional lamps. Via the different diode colours red, green and blue the Scanic LED spotlights can display every RGB colour - in doing so the colour can change within milliseconds or fluently fade to the next colour. Moreover every lighting effect can be carried out thanks to the dimmer and strobe functions. The spotlights can either be used in an extensive stand alone or DMX mode.

- LED spotlight
- Stepless RGB colour blending
- LEDs: 151 (48 x red, 55 x green, 48 x blue)
- LED diameter: 10 mm
- DMX compatible (5 channels)
- Stand alone operation with various operating modes (automatic colour changing or blending with adjustable speed, static colour, strobe effect, music-controlled colour changing)
- High-quality LED diodes for max. durability and colour authenticity
- Marginal heat generation
- Bright illumination

- Dimensions: 270 mm x 220 mm x 300 mm
- Weight: 3.0 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

SCANIC LED PAR 64 RGB DMX SILVER, Spotti jossa hinta- / laatusuhde varmasti kohdallaan, hopea! Spot with great price and quality, silver! Tässäpä LED PAR 64 spotti viiskutosen hinnalla. Tehoa on kuin pienessä kylässä. Voit käyttää spottia DMX-ohjauksella tai vaihtoehtoisesti täysin itsenäisesti joko automaattiohjauksella tai musiikkiohjauksella. LED tekniikan johdosta laite ei kuumene vaan on turvallinen ratkaisu.
SCANIC LED PAR 64 RGB DMX SILVER, Spotti jossa hinta- / laatusuhde varmasti kohdallaan, hopea! Spot with great price and quality, silver! Tässäpä LED PAR 64 spotti viiskutosen hinnalla. Tehoa on kuin pienessä kylässä. Voit käyttää spottia DMX-ohjauksella tai vaihtoehtoisesti täysin itsenäisesti joko automaattiohjauksella tai musiikkiohjauksella. LED tekniikan johdosta laite ei kuumene vaan on turvallinen ratkaisu.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.