ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> LED
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SCANIC ZENsation SlimShade 9, valopaneeli.


Toimitus VAIN
9,90€
SCANIC ZENsation SlimShade 9, valopaneel, discoland.fi
SCANIC tno: 590355

ZENsation SlimShade 9, valopaneeli


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

27.00

norm. 32.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Scanic-logo

ZENsation SlimShade 9

Valopaneeli joka sopii hyvin deco efektiksi. Paneeli koostuu 9:stä pienestä neliöstä, joista jokainen vaihtaa väriä itsenäisesti. LED teknologian johdosta laite ei lämpene eli käyttö on turvallista.

The ZENsation SlimShade 9 is a LED panel which can be attached to a wall like a picture. Its 9 parcels are equipped with 3 diodes each of which creates a soft change of RGB colours. Very impressive, especially when used in large quantities.

- LED lighting effect panel
- Stageless RGB colour mixture
- High-quality LEDs for max. durability and colour authenticity
- Marginal heat dissipation
- Bright illumination
- Stand alone mode (automatic changing of colours)
- Prepared for wall mounting

- 9 parcels
- 27 diodes
- Dimensions: 250 x 250 x 23 mm
- Weight: 1.0 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

SCANIC ZENsation SlimShade 9, valopaneeli
SCANIC ZENsation SlimShade 9, valopaneeli
SCANIC ZENsation SlimShade 9, valopaneeli
SCANIC ZENsation SlimShade 9, valopaneeli

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.