ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PHILIPS PHILIPS 46PFL5007T 46" LED TV PIXEL+ HD .


Toimitus VAIN
29,90€
PHILIPS PHILIPS 46PFL5007T 46
PHILIPS tno: 501335

PHILIPS 46PFL5007T 46" LED TV PIXEL+ HD


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 31.6 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

979.00

norm. 1199.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Philips 46PFL5007T 46" LED-Tv Full HD resoluutiolla ja tyylikkäillä ohuilla kehyksillä. Viihde terävän tarkasti. Full HD -TV ja Pixel Plus HD antavat selkeyttä ja terävyyttä . Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti. 400 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden .

Koe sisällön koko kirjo Smart TV Plus -mallin avullaIntegroitu Wi-Fi Smart TV:n langattomaan käyttöön. Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu. Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä . Täydelliset digi
taaliliitännät helposti, 3 USB-paikkaa fantastiseen multimediatoistoon . Saumattomat liitännät: 4 HDMI-tuloa ja Easylink . Sisäisellä DVB-T2-virittimellä HD-vastaanottoa ilman digisovitinta myös antenniverkossa.Näytä enemmän ->

Kuvat

PHILIPS PHILIPS 46PFL5007T 46
PHILIPS PHILIPS 46PFL5007T 46

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.