banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3090 kpl) -> cd & dvd-soittimet -> dj cd-soittimet

PIONEER BUNDLE>850PACK Musta 2 kpl CDJ-850K huippu dj soitin sekä 1x DJM-850K Upea DJ mikseri efektiikalla.


Toimitus VAIN
0€
PIONEER BUNDLE>850PACK Musta 2 kpl CDJ-8, discoland.fi
PIONEER tno: 501355

BUNDLE>850PACK Musta 2 kpl CDJ-850K huippu dj soitin sekä 1x DJM-850K Upea DJ mikseri efektiikalla. PRO-DJ-Tuote! Uskomaton DJ setti PRO käyttöön!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 112.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

3490.00

norm. 3900.00€

Lisätiedot


BUNDLE!!Digitaalinen CD-dekki uusi 2x CDJ-850 USB+ DJM-850, Huippuluokan Digitaalinen DJ mikseri, 4-channel Performance Mixer

Huippuluokan DJ setti nyt BUNDLENA, myös case saatavilla.

Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER BUNDLE>850PACK Musta 2 kpl CDJ-850K huippu dj soitin sekä 1x DJM-850K Upea DJ mikseri efektiikalla. PRO-DJ-Tuote! Uskomaton DJ setti PRO käyttöön!
PIONEER BUNDLE>850PACK Musta 2 kpl CDJ-850K huippu dj soitin sekä 1x DJM-850K Upea DJ mikseri efektiikalla. PRO-DJ-Tuote! Uskomaton DJ setti PRO käyttöön!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.