ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER VSX-529K Viritinvahvistin 5 x 130W Musta, 5.


Toimitus VAIN
9,90€
PIONEER VSX-529K Viritinvahvistin 5 x 13, discoland.fi
PIONEER tno: 501358

VSX-529K Viritinvahvistin 5 x 130W Musta, 5.1-kanavainen HDMI 3D AV -vastaanotin, jossa HD-ääni, bluetooth adapter liitäntä!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

399.00

norm. 449.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Pioneer VSX-529-K - 5.1-kanavainen 3D AV-viritinvahvistin, väri musta.

HD-kotiteatteri ja älykäs kaiuttimen kalibrointi ovat vain kaksi VSX-527 AV -vastaanottimen etua. Tämän lisäksi vastaanotin sopii täydellisesti iPodille/iPhonelle/iPadille. Digitaalisen yhteyden ansiosta voit toistaa huipputasoista ääni- ja kuvamateriaalia.

Suora digitaalinen liitäntä iPodiin, iPhoneen tai iPadiin

Et tarvitse telakkaa – liitä Apple-laitteesi suoraan vastaanottimeen. Digitaalisen yhteyden ansiosta saat nauttia parhaasta mahdollisesta äänenlaadusta (jota Advanced Sound Retriever parantaa entisestään). Lisäksi voit katsoa valokuvia ja videoita ja suoratoistaa sovelluksia, kuten YouTubea televisioosi.

HD-ääni

Dolby Pro Logic II:n lisäksi vastaanotin tukee Dolby TrueHD:tä ja DTS-HD Master Audiota, joten voit nauttia myös puristamattomasta HD-äänestä Blu-ray-levyiltä.

Suoratoista AirPlaylla

Applen AirPlayn avulla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta, kuten Macilta, iPhonesta tai iPadilta. Näin voit siis helposti kuunnella iTunes-musiikkikirjastosi sisältöä AV-vastaanottimesi kautta.

Suoratoista DLNA:lla

Tietokoneet, kannettavat tietokoneet, älypuhelimet ja muut laitteet tukevat nykyään laajasti DLNA:ta. Tällä DLNA-sertifioidulla vastaanottimella voit helposti suoratoistaa ääntä mainituista laitteista kotiverkkosi kautta.

Helppokäyttöinen Internet-radio

Liitä vain vastaanotin kotiverkkoosi ja pääset kuuntelemaan tuhansia radiokanavia ympäri maailman, musiikkilähetyksistä uutisiin ja urheiluun. vTuner-oppaan avulla löydät helposti uusia Internet-radiokanavia.

Älykäs kaiuttimen kalibrointi

Surround-kaiuttimien ihanteellinen sijoittaminen on hankalaa. Siksi MCACC analysoi olemassa olevan äänikentän käyttämällä mikrofonia (vakiovaruste) aivan kuten äänitekniikan ammattilaiset, ja säätää äänen ajoittumisen virittääkseen järjestelmän tarkasti huoneeseesi.Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER VSX-529K Viritinvahvistin 5 x 130W Musta, 5.1-kanavainen HDMI 3D AV -vastaanotin, jossa HD-ääni, bluetooth adapter liitäntä!
PIONEER VSX-529K Viritinvahvistin 5 x 130W Musta, 5.1-kanavainen HDMI 3D AV -vastaanotin, jossa HD-ääni, bluetooth adapter liitäntä!
PIONEER VSX-529K Viritinvahvistin 5 x 130W Musta, 5.1-kanavainen HDMI 3D AV -vastaanotin, jossa HD-ääni, bluetooth adapter liitäntä!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.