banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3090 kpl) -> kaiuttimet -> passiivikaiuttimet

ADJ Sense 15" passiivikaiutin on näppärä clubiin tai keikalle.


Toimitus VAIN
19,90€
ADJ Sense 15
ADJ tno: 501367

Sense 15" passiivikaiutin on näppärä clubiin tai keikalle. speaker 400 RMS/800W program SPL max. äänenpaine on 128dB. Ammattitason passiivikaiuttimet SENSE sarja!! Tämä sarja on tehty ennenkaikkea ammttimainen käyttö silmälläpitäen. laadukaat kabinetit huippuluokan elementtien kanssa takaavat upean kirkkaan yläpään sekä napakan alapään toiston! Laadukkaasti muotoillut kaiuttimet ovat helppoja asentaa sekä ottaa keikalle! Kevyt paino sekä korkea äänenpaine antavat mahdollisuudet monen tyyppiseen käyttöön. Soveltuu myös vuokrakäyttöön! Mitat 430x678x370mm sekä paino 22,00kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

351.00

norm. 586.00€

Lisätiedot
Ammattitason passiivikaiuttimet SENSE sarja!!
Tämä sarja on tehty ennenkaikkea ammttimainen käyttö silmälläpitäen. laadukaat kabinetit huippuluokan elementtien kanssa takaavat upean kirkkaan yläpään sekä napakan alapään toiston! Laadukkaasti muotoillut kaiuttimet ovat helppoja asentaa sekä ottaa keikalle! Kevyt paino sekä korkea äänenpaine antavat mahdollisuudet monen tyyppiseen käyttöön. Soveltuu myös vuokrakäyttöön!

Sense 15 speaker 800W peak SPL max. 128dB

PThe SENSE SERIES by American Audio is a multifunctional, compact and lightweight speaker system for flexible yet ambitious sound applications.

The HF cabinets’ asymmetric design allows for both FoH and monitor usage.

The passive crossovers are fine-tuned for optimum acoustics and excellent dynamics and have been developed using complex frequency curves and delays.

In combination with latest amp-technology and the new LSM speaker management system the SENSE SERIES is flexible enough to meet all your high-end requirements.


Technical specifications

- Woofer: 15” AA PA1575, aluminum basket, 75mm voicecoil
- High Driver: 1” compression driver with 44mm (1.75”) voicecoil on a 75°x50° CD horn
- Power Handling:
400W continous
800W program
1600W peak
- Recommended input power: 300-600W an 8Ohm
- Sensitivity: 98dB SPLmax. 129dB Peak
- Freq. response (-3dB): 52Hz - 20kHz
- Freq. range(-10dB): 42Hz - 21kHz
- Nom. dispersion h x v (-6dB): 75°x50°
- Impedance: 8Ohm
- X-Over: 1800 Hz 12dB/18dB
- Finish: black structure paint
- Protective Grid: powder coated steel grill acoustic foam
- Connector: 2x NL4 Speaker
- Handle: 1 handle on the top
- Monitor angle: 45°
- Pole mount: integrated, M10 Screws for rigging eyes in all corners
- Cabinet: plywood
- Dimensions (LxWxH): 430x678x370mm
- Weight: 22kg

FEATURE OVERVIEW
- Perfect matched components and case details
- Passive full range system for medium size applications
- Multifunctional case design
- Quadratic horn (rotatable)
- 75° x 50° dispersion
- First class mechanical manufacture for day-to-day operations
- Equipped with optimized 15” MF/LF driver
- Large optional accessory range
- Ideal for mobile and install applications


Näytä enemmän ->

Kuvat

ADJ Sense 15
ADJ Sense 15
ADJ Sense 15
ADJ Sense 15
ADJ Sense 15

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.