ZOOM G5 Pedaalilauta tarjoaa n... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ZOOM G5 Pedaalilauta tarjoaa neljä multiefektiä samassa patchissa.


Toimitus VAIN
7,90€
ZOOM G5 Pedaalilauta tarjoaa neljä multi, discoland.fi
ZOOM tno: 250501

G5 Pedaalilauta tarjoaa neljä multiefektiä samassa patchissa. Huippunopea muistipaikan vaihto (1.6 ms). Niiden lisäksi G5:een on lisätty 12AX7-putkella toimiva boosteri (jopa 18 dB), jolla on oma tone-säädin.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

279.00

norm. 339.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Zoom G5 multiefektipedaali, jossa vahvistinmallinnuksia, USB-väylä, audiointerface ja expressio-poljin sekä 12AX7-putki lämmittämässä soundia.

Zoom G5:sta löytyy erinomainen 3D "Z-Pedal" -pedaali (kääntyy oikealle ja vasemmalle), joka mahdollistaa useamman efektiparametrin säätämisen samanaikaisesti.
Sisäänrakennettu viritysmittari, Sisäänrakennettu rytmikone, jopa 9 stomp-efektiä ja kaiutinsimulointia samanaikaisesti.
USB audio liitäntä DAW tallennukseen, voit tallentaa suoraan tietokoneen USB-liitännän kautta ja editoida tuotantoa Cubase LE -ohjelmistolla.

• Vahvistinmallinnus (22 mallia)
• USB audio interface
• 120 DSP efektiä
• 123 pedaali efektiä
• 297 käyttäjän muistipaikkaa,
• putki booster
• L/R ulostulo, kuulokeulostulo
• Balansoitu XLR ulostulo (Direct Out)
• 60 sekunnin looper
• Sisältää virtalähteen ZOOM AD-16
• Steinberg Cubase LE ohjelmisto
• Mitat: 190(S) x 470(L) x 90(K) mm
• Paino: 3,1 kg

Zoom’s Edit&Share ohjelmisto ladattavissa Zoomin sivustolta!


Näytä enemmän ->

Kuvat

ZOOM G5 Pedaalilauta tarjoaa neljä multiefektiä samassa patchissa. Huippunopea muistipaikan vaihto (1.6 ms). Niiden lisäksi G5:een on lisätty 12AX7-putkella toimiva boosteri (jopa 18 dB), jolla on oma tone-säädin.
ZOOM G5 Pedaalilauta tarjoaa neljä multiefektiä samassa patchissa. Huippunopea muistipaikan vaihto (1.6 ms). Niiden lisäksi G5:een on lisätty 12AX7-putkella toimiva boosteri (jopa 18 dB), jolla on oma tone-säädin.
ZOOM G5 Pedaalilauta tarjoaa neljä multiefektiä samassa patchissa. Huippunopea muistipaikan vaihto (1.6 ms). Niiden lisäksi G5:een on lisätty 12AX7-putkella toimiva boosteri (jopa 18 dB), jolla on oma tone-säädin.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.