ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

AKG DMS70 Quatro VOCAL SET DUAL P5 langaton mikrofonijärjestelmä kahdella mikrofonilla.


Toimitus VAIN
7,90€
AKG DMS70 Quatro VOCAL SET DUAL P5 langa, discoland.fi
AKG tno: 590388

DMS70 Quatro VOCAL SET DUAL P5 langaton mikrofonijärjestelmä kahdella mikrofonilla. DMS 70 toimii 2,4 GHz ISM-kaistalla, maailmanlaajuinen lupavapaalla taajuusalueella, joten huippuluokan langaton toiminta jokaiselle käyttäjälle on taattu. Valmistajan mukaan, monipuolinen DMS 70 on ihanteellinen elävän äänen, klubisoundin, konferenssien, seminaarien, koulujen ja yliopistojen käyttöön ja tietysti myös muut kriittiset käyttötarkoitukset. DMS 70 on suunniteltu kaikkein vaativimpiiin sovelluksiin, joissa korkeinta langattoman äänentoiston laatua vaaditaan.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 20.1 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

622.00

norm. 705.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DMS70 Q VOCAL SET DUAL langaton mikrofonijärjestelmäakg-logo

Ammattimainen digitaalinen 2,4 GHz langaton QUAD järjestelmä.
DMS 70 toimii 2,4 GHz ISM-kaistalla, maailmanlaajuinen lupavapaalla taajuusalueella, joten huippuluokan langaton toiminta jokaiselle käyttäjälle on taattu. Valmistajan mukaan, monipuolinen DMS 70 on ihanteellinen elävän äänen, klubisoundin, konferenssien, seminaarien, koulujen ja yliopistojen käyttöön ja tietysti myös muut kriittiset käyttötarkoitukset. DMS 70 on suunniteltu kaikkein vaativimpiiin sovelluksiin, joissa korkeinta langattoman äänentoiston laatua vaaditaan.

DSR 70 vastaanotin voi vastaanottaa jopa neljä äänikanavaa, joka voidaan sekoittaa alas suoraan symmetriseen XLR summalähtöön, täten erillistä mikseri ei tarvita. Kaikki yhdessä räkkikokoisessa 19" paketissa. Laitteen yhden napsautuksen paritusfunktio saattaa järjestelmän käyttökuntoon muutamassa sekunnissa.

DHT 70 mikki toimii AKG:n P5 supercardioid kapselilla tarjoten erinomaisen studioluokan äänenlaadun pienillä käsittelyäänillä.

DMS 70 Järjestelmä sisältää automaattisen virran katkaisun kaikista lähettimistä, vastaaonottimesta. Akkujen tilaseuranta, säädettävä mikrofoni / kitara tulotaso (DPT 70).

Järjestelmää voi jatkossa laajentaa neljään ostamalla lisää käsilähettimiä tai instrumentti vyöpakkeja.

Häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi tarkista, että muut laitteet 2,4 MHz (esim. WLAN, Bluetooth, tukiasemat) ovat pois päältä. Standardi AES 128-bittinen salaus estää kuuntelemisesta audiosignaalia.

DMS 70 on myös erinomainen tapa lisätä vaikkapa koulun langattoman järjestelmän kanavamäärää, mikäli muut WMS40/45-sarjan taajuudet ovat jo käytössä.

DMS70 QR Vocal Set QUAD paketti sisältää:
•1 x DSR70 vastaanotin
•2 x DHT70 Käsilähetin
•1 x Yleisvirtalähde /EU sovitin
•4 x AA kokoinen paristo
•2 x jalusta adapteri

Ulostulot: 4 x XLR out, 1 x XLR main out

.


Näytä enemmän ->

Kuvat

AKG DMS70 Quatro VOCAL SET DUAL P5 langaton mikrofonijärjestelmä kahdella mikrofonilla. DMS 70 toimii 2,4 GHz ISM-kaistalla, maailmanlaajuinen lupavapaalla taajuusalueella, joten huippuluokan langaton toiminta jokaiselle käyttäjälle on taattu. Valmistajan mukaan, monipuolinen DMS 70 on ihanteellinen elävän äänen, klubisoundin, konferenssien, seminaarien, koulujen ja yliopistojen käyttöön ja tietysti myös muut kriittiset käyttötarkoitukset. DMS 70 on suunniteltu kaikkein vaativimpiiin sovelluksiin, joissa korkeinta langattoman äänentoiston laatua vaaditaan.
AKG DMS70 Quatro VOCAL SET DUAL P5 langaton mikrofonijärjestelmä kahdella mikrofonilla. DMS 70 toimii 2,4 GHz ISM-kaistalla, maailmanlaajuinen lupavapaalla taajuusalueella, joten huippuluokan langaton toiminta jokaiselle käyttäjälle on taattu. Valmistajan mukaan, monipuolinen DMS 70 on ihanteellinen elävän äänen, klubisoundin, konferenssien, seminaarien, koulujen ja yliopistojen käyttöön ja tietysti myös muut kriittiset käyttötarkoitukset. DMS 70 on suunniteltu kaikkein vaativimpiiin sovelluksiin, joissa korkeinta langattoman äänentoiston laatua vaaditaan.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.