ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> tarvikkeet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RELOOP Reloop Mixage Case, tämä case on suunniteltu erityisesti mixage kontrollerille.


Toimitus VAIN
9,90€
RELOOP Reloop Mixage Case, tämä case o, discoland.fi
RELOOP tno: 590393

Reloop Mixage Case, tämä case on suunniteltu erityisesti mixage kontrollerille. Mukaan saat mahtumaan myös lappärin! Mitat 464 x 179 x 345 mm sekä paino 6.8kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

97.00

norm. 114.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Reloop-logo

Erityisesti Reloop Mixage:lle suunniteltu kuljetuslaatikko. Erittäin kestävä rakenne.

This professional case has been adapted for Reloop's Mixage controller. The especially sturdy construction offers safe transpotation for all situations. The removable blind on the front side allows easy access to all control elements and beneath the controller there is enough space to acomodate accessories or even a laptop. The ample padding protects the Mixage controller so that even long and stressful transports are no problem.

Technical data
◾Dimensions: 464 x 179 x 345 mm
◾Weight: 6.8 kg


Features
◾Professional case especially adapted for Reloop Mixage
◾Removable blind for direct access to control elements
◾Extremely robust construction
◾Laptop tray, lockable
◾Ample space for accessories beneath controller area
◾Rotund protective corners
◾Protective padding
Näytä enemmän ->

Kuvat

RELOOP Reloop Mixage Case, tämä case on suunniteltu erityisesti mixage kontrollerille. Mukaan saat mahtumaan myös lappärin! Mitat 464 x 179 x 345 mm sekä paino 6.8kg.
RELOOP Reloop Mixage Case, tämä case on suunniteltu erityisesti mixage kontrollerille. Mukaan saat mahtumaan myös lappärin! Mitat 464 x 179 x 345 mm sekä paino 6.8kg.
RELOOP Reloop Mixage Case, tämä case on suunniteltu erityisesti mixage kontrollerille. Mukaan saat mahtumaan myös lappärin! Mitat 464 x 179 x 345 mm sekä paino 6.8kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.