banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2372 kpl) -> johdot & kaapelit -> xlr-kaapelit

PSSO DMX-kaapeli 3m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras, väri musta.


Toimitus VAIN
7,90€
PSSO DMX-kaapeli 3m, Neutrik liittimill, discoland.fi
PSSO tno: 214675

DMX-kaapeli 3m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras, väri musta


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

22.00

norm. 26.00€

Lisätiedot
X-30DMX cable XLR/XLR 3m

Shipping weight: 0.210 kg
Cable-length: 3 m
Plug A: 1 x 3-pole XLR (M) NEUTRIK
Plug B: 1 x 3-pole XLR (F) NEUTRIKNäytä enemmän ->

Kuvat

PSSO DMX-kaapeli 3m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras, väri musta
PSSO DMX-kaapeli 3m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras, väri musta

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.