sony-kuva.png
esitystekniikka (490 kpl) -> tarvikkeet -> tarvikkeet

ASSMAN HD15 15m VGA-kaapeli näytölle VGA-uros - VGA-naaras.


Toimitus VAIN
9,90€
ASSMAN HD15 15m VGA-kaapeli näytölle V, discoland.fi
ASSMAN tno: 501408

HD15 15m VGA-kaapeli näytölle VGA-uros - VGA-naaras


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.1 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

35.00

norm. 67.00€

Lisätiedot


XGA Monitor extension cable, HD15, 2x ferrite
15.00m, CU, 3Coax/7C, AWG28, 2x shielded, M/F, UL, beige

Description:

• HD D-Sub 15-pin plug <=> HD D-Sub 15-pin jack
• Molded housing
• 3x coax for RGB and 7x AWG28 signal wires, double shielded
• 2x ferrite filter
• UL2919Näytä enemmän ->

Kuvat

ASSMAN HD15 15m VGA-kaapeli näytölle VGA-uros - VGA-naaras
ASSMAN HD15 15m VGA-kaapeli näytölle VGA-uros - VGA-naaras

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.