ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DYNAVOICE Dynamite 10 lattiakaiutin pari 2x 10" Väri musta, Tämä kaiutinpari on niille, jotka haluavat maksimaalista .


Toimitus VAIN
7,90€
DYNAVOICE Dynamite 10 lattiakaiutin pari, discoland.fi
DYNAVOICE tno: 501414

Dynamite 10 lattiakaiutin pari 2x 10" Väri musta, Tämä kaiutinpari on niille, jotka haluavat maksimaalista äänenpainetta kotona. Huikean isot kaapit 105cm korkeat, 2 kpl 25cm halkaisijaltaan olevia bassoelementtejä! 30 cm leveyttä ja 40cm syvyyttä! Tällä saa puntit tutisemaan! mitat 1055 x 315 x 345 mm sekä paino/ kpl 30,7kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 26.4 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

819.00

norm. 899.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Overview:

Stadium 10 lattiakaiutinpari, väri musta, 66Kg huimaa äänenpainetta!

Tämä kaiutinpari on niille, jotka haluavat maksimaalista äänenpainetta kotona. Huikean isot kaapit 105cm korkeat, 2 kpl 25cm halkaisijaltaan olevia bassoelementtejä! 30 cm leveyttä ja 40cm syvyyttä! Tällä saa puntit tutisemaan!


Diskantti: 1" SuperAudio torvi
Keskiääni: 6,5"
Bassot: 2 x 10"
Impedanssi: 4 ohm
Taajuusvaste: 25 - 32.000 hz (-3 dB)
Herkkyys: 92 dB
Max. tehonkesto: 250 W
Mitat (KxLxS): 1055 x 315 x 345 mm
Paino: 30,7 kg/kpl
Näytä enemmän ->

Kuvat

DYNAVOICE Dynamite 10 lattiakaiutin pari 2x 10
DYNAVOICE Dynamite 10 lattiakaiutin pari 2x 10

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.