ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ADJ Q-D6 Laadukas 3-kanavainen DJ Mikseri balansoidut XLR ulostulot.


Toimitus VAIN
7,90€
ADJ Q-D6 Laadukas 3-kanavainen DJ Mikser, discoland.fi
ADJ tno: 501440

Q-D6 Laadukas 3-kanavainen DJ Mikseri balansoidut XLR ulostulot. Levysoitin sekä linja tason sisäänmenot. 1kpl DJ mikrofoni. 1kpl 3,5mm stereo sisäänmeno etupaneelissa mp3 soittimille.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

129.00

norm. 166.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

LisätiedotLaadukas 3 kanavainen DJ Mikseri

Features

- 3-channel professional DJ Mixer
- 2 Phono, 3 Lines, 1 Aux & 1 Microphone input
- Mini plug input on face of mixer for use with MP3 players
- 3,5 mm jack input (AUX) on front panel for MP3/CD players
- Fader Q Start Compatible
- Stream FlowTM LED Master/PFL level indicators
- Cue Mixing, Cue Level and Master Level Control
- High Poweres headphone output
- Extreme high signal to noise ration
- Gain, Treble, Mid & Bass control for each channel (-26 dB Rotary Kills)
- DJ Mic with Volume, Treble,Bass and Talkover control
- Dimensions (LxWxH): 10” x 12.25” x 3.25” / 254 x 308 x 82.5mm
- Weight: 6.5 lbs. / 3 kg.Näytä enemmän ->

Kuvat

ADJ Q-D6 Laadukas 3-kanavainen DJ Mikseri  balansoidut XLR ulostulot. Levysoitin sekä linja tason sisäänmenot. 1kpl DJ mikrofoni. 1kpl 3,5mm stereo sisäänmeno etupaneelissa mp3 soittimille.
ADJ Q-D6 Laadukas 3-kanavainen DJ Mikseri  balansoidut XLR ulostulot. Levysoitin sekä linja tason sisäänmenot. 1kpl DJ mikrofoni. 1kpl 3,5mm stereo sisäänmeno etupaneelissa mp3 soittimille.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.