soittimet.png
soittimet (638 kpl) -> soitinvahvistimet & kaiuttimet -> stimet & kombot & kitarakaapit

MARSHALL Kitarakombo MG2CFX-2W 6" kaiutin elementti.


Toimitus VAIN
7,90€
MARSHALL Kitarakombo MG2CFX-2W 6
MARSHALL tno: 501487

Kitarakombo MG2CFX-2W 6" kaiutin elementti. Makuuhuoneessa, lavalla tai vaikkapa metsässä! Kokonsa puolesta voit ottaa MG2FX-vahvistimen minne tahansa. Tätä kätevää MG-mallia voidaan käyttää myös paristoilla, kuten myös verkkovirralla. MG2FX:ssä on valmiita soundiyhdistelmiä, sekä efektejä, puhtaasta maksimaaliseen säröön ja kaikkea siltä väliltä. Sisäänrakennettu viritysmittari, kuulokelähtö, sekä MP3/Line-sisääntulo takaavat Marshall-soundin lähes missä vain.


Tarjoushinta on voimassa 30.04.2017 saakka.
Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.7 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Tarjous!

129.00

svh 160.00 €
Säästä:
31.00 € (19.38%)

Lisätiedot


MG2CFX - Version 4, 2W kitaravahvistin, 6 1/2” kaiutin• Combo, 2W, 6" kaiutinelementti.
• Voidaan käyttää 6 kpl. C-paristoilla (LR14) (ei sis. hintaan) tai virtalähteellä (sis. Hintaan)
• Tap Tempo-toiminto
• Kuuulokelähtö
• MP3/Line-sisääntulo mm. MP3-soittimelle
• Mahdollisuus kantohihnalle


Makuuhuoneessa, lavalla tai vaikkapa metsässä! Kokonsa puolesta voit ottaa MG2FX-vahvistimen minne tahansa. Tätä kätevää MG-mallia voidaan käyttää myös paristoilla, kuten myös verkkovirralla. MG2FX:ssä on valmiita soundiyhdistelmiä, sekä efektejä, puhtaasta maksimaaliseen säröön ja kaikkea siltä väliltä. Sisäänrakennettu viritysmittari, kuulokelähtö, sekä MP3/Line-sisääntulo takaavat Marshall-soundin lähes missä vain.
•Combo, 2W, 6" kaiutinelementti.
•Toimii 6 kpl. C-paristoilla (LR14) (ei sis. hintaan) tai virtalähteellä (sis. hintaan)
•Sisäänrakennetut efektit; Reverb, Delay, Chorus, Phaser & Flanger
•Tap Tempo-toiminto
•Kaiutinsimuloitu kuulokelähtö
•MP3/Line-sisääntulo
•Paikka kantohihnalleNäytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL Kitarakombo MG2CFX-2W 6
MARSHALL Kitarakombo MG2CFX-2W 6
MARSHALL Kitarakombo MG2CFX-2W 6
MARSHALL Kitarakombo MG2CFX-2W 6
MARSHALL Kitarakombo MG2CFX-2W 6

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.