Starball.png
led (1674 kpl) -> led-nauhat -> lumiiniprofiilit led-nauhoille

EUROLITE U-alumiiniprofiili 2m LED-nauhalle.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE U-alumiiniprofiili 2m LED-nauha, discoland.fi
EUROLITE tno: 214880

U-alumiiniprofiili 2m LED-nauhalle.

Osta enemmän ja säästä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

16.00

norm. 20.40€

Ostaessasi tämän tuotteen saat seuraavat tuotteet erikoishinnalla

Lisätiedot


U-profile alu for LED Strip 2m
Aluminium profile for LED strips


Features

- Installation profile for LED strips
- Matching for article numbers 50530150-50533000Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE U-alumiiniprofiili 2m LED-nauhalle.
EUROLITE U-alumiiniprofiili 2m LED-nauhalle.
EUROLITE U-alumiiniprofiili 2m LED-nauhalle.
EUROLITE U-alumiiniprofiili 2m LED-nauhalle.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.