ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SKYTEC SPJ-1000AD 10" Aktiivikaiutin 119dB, sisäänrakennetulla mikserillä, Output power 200W, Peak power 400W!.


Toimitus VAIN
9,90€
SKYTEC SPJ-1000AD 10
SKYTEC tno: 0

SPJ-1000AD 10" Aktiivikaiutin 119dB, sisäänrakennetulla mikserillä, Output power 200W, Peak power 400W!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 8.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

149.00

norm. 159.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Skytec-logo

SPJ-1000AD 10" Aktiivikaiutin 119dB, sisäänrakennetulla mikserillä, Output power 200W, Peak power 400W!!

Laadukas kaiutin, ABS muovista rakennettu, sisäänrakennettu mikseri, mikrofonin sisääntulo, AUX sisään sekä linjaulostulo!
Tehoa on riittävästi pieniin keikkoihin ja jos se ei riitä voit ostaa lisäksi aktiivi subbarin, jolla potku on jo kohdallaan! tarpeelliset lisukkkeet löydät kortin alaosasta!

SPJ-1000AD 10" Aktiivikaiutin 119dB, sisäänrakennetulla mikserillä, Output power 200W, Peak power 400W!

A 10" PA box in a strong ABS cabinet featuring a high quality 400W mixer/amplifier, a powerful mid-low woofer and a high compression dynamic horndriver for excellent sound reproduction. The line output allows daisy chaining of additional speakers. The durable moulded light weight enclosure is complemented with a tough metal grille that protects the woofer. This active unit can be used standalone and is ideal for use in bars, restaurants, small theatres and halls, fitness and conference rooms and on stages.

Built-in 400W amplifier with crossover
10" Extremely powerful mid-low woofer
Line and mic input with bass & treble controls
Daisy chaining of additional speakers
High compression dynamic horn driver
Wide dispersion horn
Stand mounting with 35mm pole socket
ABS impact resistant light weight system
Supplied per pieceTechnical specifications

Peak power 400W
Output power 200W
Frequency response 55Hz - 18kHz
SPL max 119dB
Woofer 10"
Driver High compression dynamic driver
Top Hat Yes
Dimensions 315 x 315 x 490mm
Weight 8.3kgNäytä enemmän ->

Kuvat

SKYTEC SPJ-1000AD 10
SKYTEC SPJ-1000AD 10

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.