ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EPIPHONE Les Paul 100, väri Musta.


Toimitus VAIN
9,90€
EPIPHONE Les Paul 100, väri Musta, discoland.fi
EPIPHONE tno: 250508

Les Paul 100, väri Musta


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

219.00

norm. 249.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


An affordable, genuine Paul.

The Epiphone Les Paul 100 is the electric guitar you want, If you're starting to get serious about your music. The mahogany body with maple top delivers classic solid, heavy tone while the bolt-on mahogany neck and rosewood fingerboard are easy to play. Features 700T/650R open-coil humbucker pickups and chrome hardware. The Epiphone Les Paul 100 guitar features classic Les Paul design and tone.
Check the drop-down menu to the right to select colors and/or other options.

Features

- Mahogany neck
- Chrome hardware
- Mahogany body
- 700T/650R open-coil humbuckers
- 24-3/4" scale
- 1-11/16" nut width

Tiedot

- Runko: leppä/mahonki
- Kaula: mahonki
- Otelauta: ruusupuu
- Metalliosat: kromatut
- Elektroniikka: 2 x humbucker, 3-as. mikkivalitsin
- Väri: musta


It's the guitar that has served generations of rockers. Order today and let your music happen.


Näytä enemmän ->

Kuvat

EPIPHONE Les Paul 100, väri Musta
EPIPHONE Les Paul 100, väri Musta

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.