MARSHALL Kitaravahvistin MG15C... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL Kitaravahvistin MG15CFX-15W efekteillä.


Toimitus VAIN
9,90€
MARSHALL Kitaravahvistin MG15CFX-15W efe, discoland.fi
MARSHALL tno: 250509

Kitaravahvistin MG15CFX-15W efekteillä. 8” kaiutin. Tämä on täydellinen vahvistin aloittelevalle muusikolle, joka on erittäin merkkitietoinen siitä, että kaikki suuret kitaristit ovat jossain vaiheessa uraansa soittaneet Marshall tuoteperheen kitaravahvistimilla ja Comboilla.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

159.00

norm. 179.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Tämä on täydellinen vahvistin aloittelevalle muusikolle, joka on erittäin merkkitietoinen siitä, että kaikki suuret kitaristit ovat jossain vaiheessa uraansa soittaneet Marshall tuoteperheen kitaravahvistimilla ja Comboilla!

Marshall MG15CFX Carbon Fibre Guitar Practice Amp brings Digital Effects to newly upgraded MG15 series of practice amplifiers. Marshall MG15CFX features an 8" speaker powered by a 15-Watt amp stage and comes dressed to kill finished in Marshall's new rugged carbon fibre vinyl finish. MG-15-CFX also sports the new MG logo and a brushed silver front panel, which makes this amp a real stunner.
r /> MG15CFX also has new specially voiced digital delay and effects, with intuitive footswitching technology plus four editable and storable channels, other additional new features are the Split Digital Reverb with two options - Studio or Spring. Both are high quality, digital reverb emulations that have been designed exclusively for the new MG15-CFX, in addition to high quality, digital Chorus, Flanger and Phaser effects, there is also now an Octaver option.

Marshall MG15CFX not only has stunning looks that will be the envy of your mates at practices, it can really punch out that class Marshall tone.


15W vahvistin, 8” kaiutin.

• 2 kanavaa
• 3-alueinen eq
• FDD-toiminto
• kuulokeliitäntä ja kaiutinsimuloitu linjaliitäntä
• CD-liitäntä
• 380 x 375 x 205 mm
- efektit


Näytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL Kitaravahvistin MG15CFX-15W efekteillä. 8” kaiutin. Tämä on täydellinen vahvistin aloittelevalle muusikolle, joka on erittäin merkkitietoinen siitä, että kaikki suuret kitaristit ovat jossain vaiheessa uraansa soittaneet Marshall tuoteperheen kitaravahvistimilla ja Comboilla.
MARSHALL Kitaravahvistin MG15CFX-15W efekteillä. 8” kaiutin. Tämä on täydellinen vahvistin aloittelevalle muusikolle, joka on erittäin merkkitietoinen siitä, että kaikki suuret kitaristit ovat jossain vaiheessa uraansa soittaneet Marshall tuoteperheen kitaravahvistimilla ja Comboilla.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.