ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SCANIC Laadukas peilipallo 50cm, High Quality Mirror Ball 50cm II without motor, Peilipallo ns.


Toimitus VAIN
14,90€
SCANIC Laadukas peilipallo 50cm, High Qu, discoland.fi
SCANIC tno: 501574

Laadukas peilipallo 50cm, High Quality Mirror Ball 50cm II without motor, Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja ammattikäyttöön!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.5 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

75.00

norm. 99.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja ammattikäyttöön!

Suositeltava moottori MD-2010 Tno: 207424


High Quality Mirror Ball 50cm without motor

These mirror balls are extremely stable and the mirror facets hold permanently.
The balls are additionally fitted with a rugged mounting eye.
When comparing mirror balls, please check which material is being used.


The classic effect

- Mirror-ball with a stable plastic core
- High stability due to integrated axle
- Exact alignment
- Genuine glass mirror facets 10 x 10 mm
- Installation eyelet
- Additional safety eyelet for safety chain
- Delivery without motor


Technical specifications

Diameter: 50 cm
Weight: approx. 5 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

SCANIC Laadukas peilipallo 50cm, High Quality Mirror Ball 50cm II without motor, Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja ammattikäyttöön!
SCANIC Laadukas peilipallo 50cm, High Quality Mirror Ball 50cm II without motor, Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja ammattikäyttöön!
SCANIC Laadukas peilipallo 50cm, High Quality Mirror Ball 50cm II without motor, Peilipallo ns. discopallo, joka sopii koti- ja ammattikäyttöön!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.