ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EDDYSTOYS LOPPU!!Rumpumatto lapsille 78x60cm, sisältää kaiuttimet, rytmit.


Toimitus VAIN
7,90€
EDDYSTOYS LOPPU!!Rumpumatto lapsille 78x, discoland.fi
EDDYSTOYS tno: 501593

LOPPU!!Rumpumatto lapsille 78x60cm, sisältää kaiuttimet, rytmit. Perheen pienimmille 1-5vuotta. Toimii myös karaoke laitteena, mukana mikki sekä sisään meno mini plugilla esim puhelimsat taustat!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.7 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

29.00

norm. 49.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Drum Playmat 78x60cm, rumpumatto lapsille. sis. kaiuttimet, rytmit. Perheen pienimmille 1-5vuotta. Toimii myös karaoke laitteena, mukana mikki sekä sisään meno mini plugilla esim puhelimsat taustat!b>
- n. 99 x 46 cm
- Toimii 4kpl AA paristoja (ei sisälly pakkaukseen).

Specifications:

- With Built-in Amplifier for Portable CD/MP3 Plug in
- Touch sensitive Playmat
- Can be used as karaoke
- Including headet microphone
- Batteries: 4x AA/LR6 (ExclusiveNäytä enemmän ->

Kuvat

EDDYSTOYS LOPPU!!Rumpumatto lapsille 78x60cm, sisältää kaiuttimet, rytmit. Perheen pienimmille 1-5vuotta. Toimii myös karaoke laitteena, mukana mikki sekä sisään meno mini plugilla esim puhelimsat taustat!
EDDYSTOYS LOPPU!!Rumpumatto lapsille 78x60cm, sisältää kaiuttimet, rytmit. Perheen pienimmille 1-5vuotta. Toimii myös karaoke laitteena, mukana mikki sekä sisään meno mini plugilla esim puhelimsat taustat!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.