banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> työkalut & sekalaiset tarvikk -> kalut & sekalaiset tarvikkeet

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

GRUNDIG Alkaali Paristo Plus Batteries 4x AAA 950mAh, todella laadukas sekä edullinen patteri paristo pakkaus sis.


Toimitus VAIN
7,90€
GRUNDIG Alkaali Paristo Plus Batteries 4, discoland.fi
GRUNDIG tno: 501596

Alkaali Paristo Plus Batteries 4x AAA 950mAh, todella laadukas sekä edullinen patteri paristo pakkaus sis.12kpl aitoja Grundig alkaali paristoja.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.3 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

4.90

norm. 6.00€

Lisätiedot


Alkaali Paristo 12kpl Plus Batteries 4 xAA 2100mAh

Specifications:
- Type: AA/LR6
- Volt: 1.5V
- mAh: 2100
- Pcs: 12
- Mercury free
- Cadmium free

Näytä enemmän ->

Kuvat

GRUNDIG Alkaali Paristo Plus Batteries 4x AAA 950mAh, todella laadukas sekä edullinen patteri paristo pakkaus sis.12kpl aitoja Grundig alkaali paristoja.
GRUNDIG Alkaali Paristo Plus Batteries 4x AAA 950mAh, todella laadukas sekä edullinen patteri paristo pakkaus sis.12kpl aitoja Grundig alkaali paristoja.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.