banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> työkalut & sekalaiset tarvikk -> kalut & sekalaiset tarvikkeet

GRUNDIG Alkaali Paristo 12kpl Plus Batteries 8xAAA 950mAh.


Toimitus VAIN
7,90€
GRUNDIG Alkaali Paristo 12kpl Plus Batte, discoland.fi
GRUNDIG tno: 501597

Alkaali Paristo 12kpl Plus Batteries 8xAAA 950mAh. todella laadukas sekä edullinen patteri paristo pakkaus sis.12kpl aitoja Grundig alkaali paristoja.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 7

Meidän hintamme!

4.90

norm. 5.90€

Lisätiedot


Alkaali Paristo 8kpl Plus Batteries 8xAAA 950mAh

Specifications:

- Type: AAA/LR03
- Volt: 1.5V
- mAh: 950
- Pcs: 12

Näytä enemmän ->

Kuvat

GRUNDIG Alkaali Paristo 12kpl Plus Batteries 8xAAA 950mAh. todella laadukas sekä edullinen patteri paristo pakkaus sis.12kpl aitoja Grundig alkaali paristoja.
GRUNDIG Alkaali Paristo 12kpl Plus Batteries 8xAAA 950mAh. todella laadukas sekä edullinen patteri paristo pakkaus sis.12kpl aitoja Grundig alkaali paristoja.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.