ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ALESIS Q49, 49-Key USB/MIDI Keyboard Controller! .


Toimitus VAIN
9,90€
ALESIS Q49, 49-Key USB/MIDI Keyboard Con, discoland.fi
ALESIS tno:

Q49, 49-Key USB/MIDI Keyboard Controller!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

97.00

norm. 130.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Q49, 49-Key USB/MIDI Keyboard Controller

Kompakti ja erittäin kätevä MIDI-keyboard sekä USB- että MIDI-liitännöillä. Mac ja PC yhteensopiva.

COMING SOON FROM ALESIS!

Compact chromatic control.

The Q49 is a 49-note keyboard controller that works with virtually all music software and MIDI hardware devices. The compact controller features USB-MIDI and traditional MIDI jacks for easy connection to Mac, PC and MIDI hardware.
The Q49 provides keyboard players with a full compliment of controls including pitch and modulation wheels, octave up and down buttons, an assignable data slider, and the ability to send program changes from the keys.

The Q49 is compact, affordable, and easy to use.


Näytä enemmän ->

Kuvat

ALESIS Q49, 49-Key USB/MIDI Keyboard Controller!
ALESIS Q49, 49-Key USB/MIDI Keyboard Controller!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.