ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RCF Art 8003AS Aktiivisubwoofer 18", todella tehokas tyrän rytkäyttäjä!1000W, 134dB! ART 8-sarjan subbaset on varust.


Toimitus VAIN
19,90€
RCF Art 8003AS Aktiivisubwoofer 18
RCF tno: 501643

Art 8003AS Aktiivisubwoofer 18", todella tehokas tyrän rytkäyttäjä!1000W, 134dB! ART 8-sarjan subbaset on varustettu uuden sukupolven 1 kW:n D-luokan digitaali vahvistimella. Tuloksena on erittäin kova äänenpaine ja matala särö. Uskomattoman kompakti koko. Molemmissa malleissa balansoidut XLR/jakki Combo-liittimet, XLR-lähtö, voimakkuussäätö ja jakosuotimen kytkin. Vahvistinosa on tukeva alumiinipofiili, joka tukevoittaa kaiutinta ja toimii samalla jäähdytyselementtinä. Elementit ovat neodyymejä, alumiiniset kahvat, joissa kuminen liukumisen estin.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 48.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

1499.00

norm. 1850.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Art 8003AS Aktiivi subwoofer 18", 1000W, 134dB!

Uuden sukupolven ART 8-sarja

ART 8-sarjan subbaset on varustettu uuden sukupolven 1 kW:n D-luokan digitaali vahvistimella. Tuloksena on erittäin kova äänenpaine ja matala särö. Uskomattoman kompakti koko. Molemmissa malleissa balansoidut XLR/jakki Combo-liittimet, XLR-lähtö, voimakkuussäätö ja jakosuotimen kytkin. Vahvistinosa on tukeva alumiinipofiili, joka tukevoittaa kaiutinta ja toimii samalla jäähdytyselem
enttinä. Elementit ovat neodyymejä, alumiiniset kahvat, joissa kuminen liukumisen estin.

1 000 W, D-class
134 dB maksimi äänenpaine
18" neodyymi bassoelementti, 4" puhekela
elektroninen EQ, limitteri ja suojaukset
XLR/jakki Combo-liittimet, XLR-lähdöt
mitat: 700 x 520 x 700
paino: 49 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

RCF Art 8003AS Aktiivisubwoofer 18
RCF Art 8003AS Aktiivisubwoofer 18
RCF Art 8003AS Aktiivisubwoofer 18

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.