banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3045 kpl) -> kaiuttimet -> aktiivimonitorit

RCF AYRA Five musta aktiivikaiutin/kpl 5" 35+20W /kaiutin.


Toimitus VAIN
0€
RCF AYRA Five musta aktiivikaiutin/kpl 5, discoland.fi
RCF tno: 501662

AYRA Five musta aktiivikaiutin/kpl 5" 35+20W /kaiutin. Active Studio Monitor. Erittäin laadukas monitori kaiutin studio, tietokone sekä musiikin kuuntelu käyttöön. Toimii myös loistavasti DJ monitorina. AYRA aktiivimonitorit ovat kohtuuhintaisia ja monikäyttöisiä aktiivisia 2-tie kaiuttimia. Valikoiman täydentää 10" aktiivinen subbanen (tilaa erikseen). RCA, 6,3 mm jakki ja XLR -tuloliitännät, monipuoliset suojaukset, tason säätö. Tervetullut uutuus markkinoille. Tämä kaiutin yllätti meidätkin positiivisesti, erittäin hyvä äänenlaatu tähän rahaan.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Meidän hintamme!

189.00

norm. 219.00€

Lisätiedot
AYRA Five aktiivikaiutin/kpl 5" 35+20W /kaiutin. Active Studio Monitor.

AYRA aktiivimonitorit ovat kohtuuhintaisia ja monikäyttöisiä aktiivisia 2-tie kaiuttimia. Valikoiman täydentää 10" aktiivinen subbanen (tilaa erikseen). RCA, 6,3 mm jakki ja XLR -tuloliitännät, monipuoliset suojaukset, tason säätö. Tervetullut uutuus markkinoille. Tämä kaiutin yllätti meidätkin positiivisesti, erittäin hyvä äänenlaatu tähän rahaan. H
uom ! Kappale hinta !

• kotistudion tarkkailu
• studion tarkkailu
• henkilökohtainen monitorointi
• DJ monitorointi
• multimedia
• AV-asennukset

Technical specifications

•taajuusvaste: 55 Hz - 20 kHz
•maksimi SPL: 106 dB
•suuntaavuus: 110 x 70 astetta
•elementit 5" + 1" tweeter
•tehot: 35 W + 20W
•mitat: (186 x 274 x 266) mm
•paino 8,5 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

RCF AYRA Five musta aktiivikaiutin/kpl 5
RCF AYRA Five musta aktiivikaiutin/kpl 5
RCF AYRA Five musta aktiivikaiutin/kpl 5
RCF AYRA Five musta aktiivikaiutin/kpl 5

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.