ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RCF TUOTE LOPPU AYRA Eight musta aktiivikaiutin/kpl 8" 80+30W /kaiutin.


Toimitus VAIN
9,90€
RCF TUOTE LOPPU AYRA Eight musta aktiivi, discoland.fi
RCF tno: 501665

TUOTE LOPPU AYRA Eight musta aktiivikaiutin/kpl 8" 80+30W /kaiutin. Active Studio Monitor. Erittäin laadukas monitori kaiutin studio, tietokone sekä musiikin kuuntelu käyttöön. Toimii myös loistavasti DJ monitorina. AYRA aktiivimonitorit ovat kohtuuhintaisia ja monikäyttöisiä aktiivisia 2-tie kaiuttimia. Valikoiman täydentää 10" aktiivinen subbanen (tilaa erikseen). RCA, 6,3 mm jakki ja XLR -tuloliitännät, monipuoliset suojaukset, tason säätö. Tervetullut uutuus markkinoille. Tämä kaiutin yllätti meidätkin positiivisesti, erittäin hyvä äänenlaatu tähän rahaan.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

299.00

norm. 339.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


RCF-logoAYRA Eight aktiivikaiutin/kpl 8" 80+30W /kaiutin. Active Studio Monitor.
AYRA aktiivimonitorit ovat kohtuuhintaisia ja monikäyttöisiä aktiivisia 2-tie kaiuttimia. Valikoiman täydentää 10" aktiivinen subbanen (tilaa erikseen). RCA, 6,3 mm jakki ja XLR -tuloliitännät, monipuoliset suojaukset, tason säätö. Tervetullut uutuus markkinoille. Tämä kaiutin yllätti meidätkin positiivisesti, erittäin hyvä äänenlaatu tähän rahaan. Huom ! Kappale hinta !

• kotistudion tarkkailu
• studion tarkkailu
• henkilökohtainen monitorointi
• DJ monitorointi
• multimedia
• AV-asennukset

Technical specifications

- Taajuusvaste -3 dB: 45 Hz ÷ 20 kHz
- Suurin SPL: 110 dB
- Basso: 8 "
- Tulo-signaali: 10 k ohmia
- Tuloliitännät: XLR, Jack, RCA
- Tuloherkkyys: -2 dBu
- Jakotaajuus: 1800 Hz
- Kokonaisteho: 110 W RMS
- Korkeat taajuudet: 30 W RMS
- Matalat taajuudet: 80 W RMS
- Mitat: 384 x 266 x 328 mm
- Paino: 11kgNäytä enemmän ->

Kuvat

RCF TUOTE LOPPU AYRA Eight musta aktiivikaiutin/kpl 8
RCF TUOTE LOPPU AYRA Eight musta aktiivikaiutin/kpl 8
RCF TUOTE LOPPU AYRA Eight musta aktiivikaiutin/kpl 8
RCF TUOTE LOPPU AYRA Eight musta aktiivikaiutin/kpl 8

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.