banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2375 kpl) -> johdot & kaapelit -> xlr-kaapelit

PROCAB Kaukokaapeli 16/8 ja pituus 10 metriä, boxissa 16+8 XLR liitintä.


Toimitus VAIN
9,90€
PROCAB Kaukokaapeli 16/8 ja pituus 10 me, discoland.fi
PROCAB tno: 501681

Kaukokaapeli 16/8 ja pituus 10 metriä, boxissa 16+8 XLR liitintä.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

299.00

norm. 399.00€

Lisätiedot


Product Information, Huom! Kuva on viitteellinen.

16 x XLR female & 8 x XLR male to 16 x XLR male & 8 x XLR female - Multi stage block

Fully assembled distributor

Classic Pre made series offers a stunning line of cables that will satisfy any user that comes into contact with it. Not only the design but also the quality of the cables itself is unheard of in this price range.Näytä enemmän ->

Kuvat

PROCAB Kaukokaapeli 16/8 ja pituus 10 metriä,  boxissa 16+8 XLR liitintä.
PROCAB Kaukokaapeli 16/8 ja pituus 10 metriä,  boxissa 16+8 XLR liitintä.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.